25.12.09

Hvad du ønsker skal du få...

Jeg gad ikke at holde jul i år. Jeg ønskede, at jeg kunne slippe, og jeg skal love for at jeg slap.

Blev ringet op af Ølgaard (overguden fra 13. på Riget - min læge) igår formiddag, der sagde, at jeg skulle komme ind til ekstra blodprøver, da blodprøverne fra d. 22. december var steget voldsomt. (Her kan man se lidt, hvad jeg snakker om). Min creatininum (måleenheden for nyrefunktionen) var steget fra 0,110 (som er stort set inden for normalen) til 0,260 i tirsdags.

Guden fra 13. mente, at det nok bare var storm i et glas vand, men ville have mig på Riget til ekstra blodprøver, bare for at være på den sikre side. Vi forlod den lille nye kat og det Nordsjællandske idyl, og begav os mod Riget og København.

Velankommet halvandet time efter, blev der taget hasteblodprøver og to timer yderligere kommer ung blond læge med accent, og fortæller mig, at Ølgaard har ringet hjemmefra og vil have mig indlagt, da min creatininum på to dage er steget yderligere, fra 0,260 til 0,340. Bad, bad, bad shit!
Alle de andre værdier er stort set inden for normalen, så den eneste mulighed de kan se er en akut afstødning af nyren.

Eftersom jeg er så heldig som jeg er, er patologerne - dem som laver og kigger på biopsier lukket over ferien, så de kan først foretage en biopsi på mandag. Til da skal jeg i prednisolonkur - binyrebarkhormon. Hvor de sætte mig fra 10 mg dagligt til 500 mg i tre dage. WTF??
Det crap jeg taler om er immunsuppressiv medicin og jeg fik det også efter operationen.
Bivirkningerne vil jeg slet ikke ud i, for det vil kræve en hel blog at nævne dem alle, men de er ikke kønne. Visse af dem er: hyperaktivitet, søvnløshed, følelsesladenshed (as if I need more), runde kinder, fedt-omfordeling og lettere vægtøgning, da de også øger ens appetit. Fedtet rykker sig som regel rundt fra arme og lår til kinder og mave. Derudover kan man også nævne rysteture, afkalkning af knogler og nyrefunktionens forringelse, på længere sigt. Mildest talt bliver jeg de næste tre dage pumpet op med gift.

Oh well. Lang historie kort. Mit ønske blev opfyldt, jeg sad i stuen med T og spiste et sørgeligt stykke and med sovs og kartofler og kartoffelmos igår og appelsiner som juleknas.

Idag kom familien forbi med rigtig and og rigtig julemad, og naturligvis gaverne. Jeg vil end ikke tælle. Så mange gaver fik jeg, bl.a Tornerose dvd, helt hvidt bomulds sengetøj, Anne Gads takt og tone og gavekort til yndlingsbutik, men vinderen var helt klart Ts påfund.

Jep.. Hvad man ønsker skal man få, men husk at ønske rigtigt. For jeg fik endelig den parfume, jeg har sukket efter i fem år efterhånden, men var simpelthen for nærig til at købe - Chanel No 5, den lille på 7,5 ml - altså med andre ord - ren parfume. Åh...ih...suk ih guder, hvor den dufter. Jeg har sat en lille dråbe bag hvert øre, og jeg kan stadig dufte det.

Jeg elsker den parfume, og jeg er så bange for at bruge den, men hvor dufter den rent og alle nuancerne træder frem, uden at blive dræbt af afalkoholen, som både eau de parfume og endnu mere eau de toilette har.


Hvad man ønsker skal man få, men fra nu af vil jeg aldrig igen ønske, at jeg kan slippe for julen.

Åh ja, situationen for nyren.
Lige nu får jeg den prednisolonkur, fordi de mener, at det er en akut afstødning af nyre. Hvis man skal vælge af to onder som nyretransplanteret, så ønsker man denne slags afstødning, da den kan reverses med kuren og nyren tit kan gå tilbage til helt normal funktion igen. Det jeg havde med min sidste nyre, var en kronisk afstødning, hvor nyren langsomt mister sin funktion, og dér bare ikke er noget gøre.

Jeg fik endda at vide idag, at det er meget normalt med sådan en afstødning. Og de har pt. to andre patienter indlagt med præcis det samme.
Normalt er proceduren således, at de skal lave en nyrebiopsi før de pumper en fuld med binyrebarkhormon, da det ikke er det sundeste man kan komme i nærheden af, men jeg fik det med det samme, for de ville ikke vente på en biopsi, der pga helligedage først kan foretaget på mandag. Jeg vender i hvertfald tilbage på mandag med videre opdateringer. Ellers før, hvis der sker noget nyt.


Velkommen til mig liv... ;)

13 kommentarer:

Unknown sagde ...

ah ja! de der kinder . . ;)

OG så MÅ der være noget galt med den der afstemning du har flikket sammen, om mænd forstår de bliver ignoreret. . . .

kvinde=nej 6
mænd = nej 6
= vi kommer ALDRIG til at forstå hinanden ;D aahaha, fantabolus!

Erna sagde ...

Ja.. de der satans kinder. Heldigvis ved jeg ca., hvor længe de holder, og så kommer jeg bare til at bære burqa i den tid. Hvis jeg er heldig 2-3 måneder, hvis jeg er uheldig 4-5 måneder.


Og den afstemning.. den er bare helt fucked. Det viser i så frygtelig en grad, at vi bare er fra to forskellige verdner, ellers så har mænd bare ikke nogen form for selvindsigt.

Jeg har sat den til at køre til efter BA-fristen, og så vil jeg analysere den afstemning, der må komme en god analyse ud af det...

Leoparddrengen sagde ...

For what it's worth... den der afstemning har jeg boycottet som så mange andre voxpops.

Og andre kommentarer i aften er afgivet inden læsning af dette. Ikke fordi det nødvendigvis havde ændret noget, men man ved aldrig...

Og sidst: har børn til engang i løbet af mandagen, men hvis du derefter får brug for en Leoparddreng som kommer ind på Riget og fortæller dem hvor de skal skære, eller hvad de skal medicinere, siger du bare til, eller fløjter tre gange! Right?

Erna sagde ...

Søde Leo,

Jeg ville aldrig bede folk ændre deres holdning, fordi jeg er syg. Det ville være dødkedeligt, frygteligt deprimerende og anstrengende, både for folk og mig.

Jeg har det fint, jeg kan ikke mærke noget - altså ingen ændringer i kroppen what so ever. Det eneste jeg har kunne være er træthed i kroppen og feber-agtige symptomer - varm krop, men at jeg stadig frøs.

Nu har jeg det fint, og venter kun på at tallene ikke stinker mere. Som jeg skrev igår til manden CiC og jeg tager på slæb, Dick Laurent, så er folk altid velkomne. Det er så hyggeligt. Husk, jeg modtager dog kun folk i deres hemmelige identiteter.

På mandag skal jeg kun have stukket en yderst lang og tyk nål ned i maven, så det er en smal sag (hø tyk- smal. Det er, hvad min humor strækker sig til), men kom du bare, så kan vi råbe af dem i fælleskab :)

Kys

Erna sagde ...

Og spørgeskma, den skal du ikke kimse af. Den er yderst vigtig i min store plan. Det er jo store emner, der bliver taget op. Og hold kæft, det er hårdt kun at skrive med en hånd, med en finger. Har jo helt glemt det...

Sommerherren sagde ...

Hold nu op, Erna. Du ser da så sød ud med de æblekinder!

Ellers er mine tanker hos dig og din nyre. Jeg håber at alt går som det skal og at du derved får en julegave som er bedre end Chanel no. 5.

Knus, Soher

Erna sagde ...

Kære Soher,

Tusind tak for det, det håber jeg også, at jeg gør. Omend den lille var heller ikke i vejen :).

Ja... men jeg er frygtelig forfængelig, og jeg vil hellere være sexet end sød :) - Jeg må vel bare holde mig til at vise ben de næsten par måneder :)

Sommerherren sagde ...

Du skal bare vise dine ben og noget kavalergang, så er der ingen der kigger på dit ansigt. ;-)

Det er måske lidt koldt lige i øjeblikket, men man nå lide for skønheden (eller måske snarere fra afledningen).

Knus, Soher

Erna sagde ...

Så kan vi lære det... Vi satans hunkønsvæsner, lære af vores fejl og dengang vi spiste æblet.

Vil straffen aldrig stoppe?
Ikke nok med at vi skal føde børn i smerte og bløde 7 dage om ugen, nu skal vi også ligne den forbudte frugt, og gå rundt og lide i kulden, for at få folk til at abstrahere fra dem.

Ja.. kavalergangen skal man hellere ikke glem, men det handler også om balance :)

Sommerherren sagde ...

Du kan sikkert godt nøjes med enten ben eller kavalergang. Begge dele samtidig er kun til særdeles store kinder. :-)

Eller du kan vælge bare at se sød ud. Det var dig selv der ville være sexet. :-)
Og som mand vil jeg da gerne hjælpe dig med det. Der er ikke noget der varmer i vinterkulden, som at se et par pigeben eller bryster.

Knus

Erna sagde ...

Du ved godt, at jeg lever for at tilfredsstille :)
Så det skal nok blive lidt af det ene og lidt af det andet.

Kan vi dog nøjes med et par ben, og ikke nogen bryster? Tror ikke det ville være så populært med et par frithængende bryster midt i København ;)

Uden Relevans sagde ...

Rigtig god bedring!

Erna sagde ...

Thank you honey! :)