28.12.09

Nyrenyt - den var lang, men lige en anelse for tynd

Det var så idag, at den famøse biopsi skulle udføres.

Hvad jeg fik ud af den? Tja...jeg fik lov til at glo 20 minutter på Rigets lækreste læge. Der desværre ikke blot er gift, men også er gift med en mand.

Ak ja, hvis nogen nogensinde skulle stikke i mig, så skulle det være ham.
Åh dr. Thomas, hvor jeg dog begærer Deres smukke hænder og deres charmerende smil, og det mørke skæg, der omkranser Deres fyldige læber.
Åh dr. Thomas, tag mig og hold om mig i disse mørke stunder... Nårh nej De har jo Mads, som varmer Dem i de kolde vinternætter.


Biopsien forløb fint og uden komplikationer. Jeg er stadig øm, men han stak også tre gange, fordi jeg første gang ikke ville give mig til ham.
De foreløbige reultater er kommet, men læger er nu engang læger, så de er ikke så glade for at oplyse deres patienter.

Jeg kom i hvertfald frem til, at nyren er udsat for et angreb af hvide blodlegemer - dvs immuforsvaret prøver at bekæmpe nyren som var den et virus. Men medicinen virker og det er vist det vigtigste.

De vil gerne beholde mig i et par dage endnu til observation, men imorgen er vist afgørende. Hvis mine tal er faldet yderligere, så kan jeg nok komme hjem snart for good. Hvis ikke, får jeg lov til at holde nytår og så komme ind igen dagen efter.

***

Her er et par billeder fra biopsien... Som sagt, lang men tynd.. Men jeg klarer mig nok ;)


Lægen leder efter nyren med ultralyd


Lokalbedøvelsen i min mave


Det er frække sager vi leger med her.


Nålen bliver fæstnet til ultralydsdimsen, så den dejlige dr. Thomas ved, hvor han skal stikke. Vi skal helst ikke lave alt for mange nye huller.


Den var vist ikke 25 cm - jeg var lidt for petit, så jeg måtte nøjes med knap 18 cm.

6 kommentarer:

Niels sagde ...

Til mænd eller ej; derfor kan man jo godt nyde. Og med det skattetryk vi har i dette land, er det vel ikke for meget forlangt, at personalet er lidt lex!

Det manglede da bare.

Erna sagde ...

Nu har de jo trukket så mange tænder ud på Sundhedssystemet, at de bliver i det mindste nødt til at give os noget lækkert at kigge på.

Omend Dr. Thomas både er lækker, dygtig, sød, fantastisk... og alt det andet, der følger med.

Og jeg har bestemt mig, jeg får ham, om han vil det eller ej. Så bliver han min...

Anonym sagde ...

I will not approve on it. I regard as warm-hearted post. Particularly the appellation attracted me to review the intact story.

Erna sagde ...

@Anonym: So you feel deceived? :)

Anonym sagde ...

Amiable fill someone in on and this mail helped me alot in my college assignement. Say thank you you on your information.

Erna sagde ...

@Anonym,

Aw, well you are welcome. Glad I could help. It was mostly written to tell "regular" people how a biopsy works, but didn't count on it could help on an assignment.


Erna