27.12.09

Noget om Slik, Porno og Prinsesser

Jeg sidder her jo stadig. Oppe på 13. sal på Riget, med den vilde udsigt over byen. Det er nærmest som at være fanget oppe i slottets tårne.
Jeg er prinsessen, og den store stygge læge holder mig fanget; Ifølge ham på grund af for høje nyretal. I følge mig selv, fordi jeg er et frisk pust på denne afdeling fyldt med halvdøde mennesker.

At være smuk, fanget prinssese oppe i slottets tårne, giver små piger en masse skøre tanker, og når man nu endda en gang dagligt skal indtage specielbrygget eliksir, der gør én overophedet og lettere hmm ...hvad skal man sige.. opstemt. Så begynder man at se sjove ting over det hele.


F.x elsker jeg Maoam. Det er nok mit yndlingsslik over alt yndlingsslik i hele verden; frugtkarameller og så er de endda syrlige. Et enkelt stykke passer i munden, men er hårdt nok til, at man kan smaske over dem i lang tid.
Maoam kan altid gøre mig glad, og få mig til at stønne og smovse i vellyst.

Da jeg blev indlagt for et par dage siden, fik jeg en stang Maoam (Sådan en med fem eller seks stykker i), for T mente, at mit humør skulle løftes lidt.
I stedet for at kaste mig over den nye stan, stenede jeg over emballagen.

Kan denne sammelignes med Risi-Fruttis reklamer fra for et par år siden: "De fleste fejl sker på en tom mave."

Hvordan skete denne fejl så?

Ja, jeg spørger bare...



P.s - Opdater lige nyrenyt. Tallene er på vej ned, hvilket kan betyde, at medicinen virker, og jeg måske ikke skal ud i en mere krads kur - der bl.a er udvundet på mus og kaniner.
Jeg tror bare, jeg nøjes med binyrebark hormon, og satser på at lortet holder.

5 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Hvad tid er det du får den der sjove drik? Hvis jeg skal på besøg skal det nok times i forhold til....

Du skal vel iøvrigt til at holde op med at få klippet dit hår, hvis det skal nå helt ned fra vinduet fra Rigets 13ende sal? (Nok lidt svært at bibeholde et 20'er look så....?)

Erna sagde ...

Den sjove drik får jeg igennem blodbanen om morgenen. Henved 9-10 tiden. Men den gør mig sjov hele dagen. Jeg får dog den sidste dosis i morgen. Hvilket er rart, for jeg er jo så sart, og jeg kan smage bitterheden i munden hele tiden.

Men jeg har faktisk ikke klippet mit hår i noget tid efterhånden. Så snart kan du åh skønne Leo står foran mit vindue og synge mig serenader, og da vil jeg kaste mit hår ned til dig, som den rigtige prinsesse jeg er :)

Cosmocph sagde ...

Hey Erna

Vil lige sende dig en hilsen og håbe at du snart bliver frisk - prinsesse eller ej;-)

Cosmo

Niels sagde ...

Tøffede forbi Riget her (tidligt) til morgen. Alt så stille og fredeligt ud på 13. sal.

Gad vide om Maoam har en dulmende virkning?

God tanker, krydsede fingre og alt det der...

Erna sagde ...

13. er aldrig stille, når mor her er her.

Maoam har ikke dulmende virkning, men for pokker, hvor smager det bare godt!