31.12.09

Nytår


Vi har ligesom i den forløbne måned konstateret, at jeg ikke er den store juleelsker. Til gengæld er nytår bare det store for mig.

Igen er det kulturen, der spiller ind. Jeg er vokset op med, at det er 1. Maj og Nytårsaften, der er de store fester, som altid skal holdes med et brag.
I Ex-jugoslavien blev som regel begge fester holdt to dage i træk, og Nytår kunne man også tit trække en dag ekstra, bare lige for at være sikre på, at året er skudt igang.

Desuden er jeg vokset op med en far, der altid er gået meget op i nytårsfesten og Nytårsaften. Han har altid sagt, at hvis Nytåraften er god og med knald på, så vil resten af året også være på samme måde. Ja det er en overtro, for det er fuldkomment åndssvagt, et helt år kan afhænge af en enkel nat. Men ikke desto mindre holder mig til denne tradition, og gør altid meget ud af 31. december.

Sidste år blev jeg opereret d. 15. December, og alle var ih og åh over om jeg vil komme hjem til jul. Men for mig var det vigtigste at komme ud og krølle mit hår til festen ugen efter.
Jeg kom ud, jeg fik krøllet håret og iført mig hele pudset.

Idag er er lidt deja-vu agtigt, men hvor mange andre kan blære sig med at sidde på 13. sal på Riget nytåraftens dag med hårfarve i håret, drikke cider og forberede sig på et nyt årti?
Der er nok en del, der kan nikke genkendende til visse af overnævnte ting, men ikke samtlige på een gang.
Det kan jeg. Hvorfor? Tja vel egentlig fordi jeg er lidt sej..

Og så fik jeg min Maoam! Det kan nu ikke gå helt galt, vel?

Godt Nytår alle i dejlige mennesker. Vi ses på den anden side ik! Med øjne og fingre i behold.

Kys Lola

4 kommentarer:

Allan Schmidt sagde ...

Godt nytår, babe. Håber at dit 2010 bliver endnu bedre.

Sommerherren sagde ...

Kære Lola

Først og fremmest ønskes du et rigtig godt nytår. Der må have været et fantastisk view ud over byens fyrværkeri fra 13. sal.

Jeg er ked af at jeg ikke har fået fulgt med i din sygehistorie og er kommet med trøstende ord de sidste dage. Jeg håber virkelig at din nyre falder på plads og bliver accepteret. Jeg er glad for at du ikke stak af. :-)

Jeg ønsker dig et rigtig dejligt år 2010 hvor alting falder på plads.

Knus og kram, Soher

Erna sagde ...

Tnx Allan :) Og i lige måde...

@Soher

Tusind tak og i lige måde. Jeg må desværre skuffe dig og holde informationerne om udsigten fra 13. sal hemmelige, eftersom jeg trods alt fik lov til at smutte natten over.

Du skal ikke være ked af ikke at have trøstet mig, jeg har det jo fint. De beholder mig lige nu, kun fordi de gerne skal holde øje med mig.

Du må have et skønt, skønt år og jeg håber, at din nat igår var fantastisk.

Knus

Sommerherren sagde ...

Dejligt at høre at du fik udgangstilladelse. *S*
Selv om du så gik glip af udsigten.

Jeg havde en dejlig aften/nat, tak.

Soher