30.7.09

Den dag mit hjerte blev knust af Irina aka den dag mit hjerte blev knust af verdens yngste bitterfisse

Efter godt fem dag, hvor CiC og jeg voldtog det tyske sprog, bestemte jeg mig for at twitte det, og oplyse den vide verden om vores fantastiske handlinger, nu vi var i Tyskland og følte os trykket af hele deres voldshistorie.

Dette lille uskyldige update medførte en noget voldsom lavine, der bl.a endte ud i et brud med en af mine bekendte på fjæsen. 
Ak ja og det eneste hun prøvede, var at rede mig og hjælpe mig, så jeg kunne blive et bedre menneske, som hun er. Hun var vist også fortabt, men indså en masse ting lige pludseligt og var blevet frelst.
Jeg har nok ikke lagt mærke til hendes redningsforsøg, da hendes egne updates var smidt på "See Less" hos mig, og de fleste af brevene hun skrev blev aldrig læst, da de som regel var en omgang galde, der fyldte en halv meter  ad gangen.

Irina kender jeg fra "Støt Jeppe Kofoed-gruppen" på facebook. Jeg meldte mig ind i gruppen sidste år, for at støtte en omend lettere dum, men stadig uskyldig mand. Og blev chokeret over hendes tanker og meninger. For at sige det pænt, var de lettere alternaive. For at nævne; mente hun bl.a, at Kofoed havde voldtaget pigen og, at et var vildt synd for hende. På et tidspunkt endte hun med at sammenligne pigen med dyr, og sammenligne deres seksuelle samkvem med dyresex. - Min nysgerrighed var vakt, og jeg måtte og skulle finde ud af, hvad hendes problem var, så jeg skrev til hendes og vi blev "venner". 
Hurtigt slettede jeg hende igen da hendes alternativer meninger absolut ikke passede til mine, og jeg ikke orkede at høre på mere vrøvl og puritansk propaganda, da jeg på det tidspunkt var relativ syg og have andre problemer at tage mig af, end at lytte til hendes "nu han han voldtaget og nu har hun mistet"-propaganda.

Hun skrev til mig, hvorfor jeg havde slettet hende, men for at slippe for konflikter add'ede jeg hende igen... Heldigvis fandt facebook hurtigt ud af at en "show less"-knap var tiltrængt, og jeg brugte den med stor glæde, for det tøsebarn have bare ikke bedre ting at tage sig af, end at tale grimt om alle mænd, der var mere end 3 år ældre end hende (hun er vist på alder med mig). Det er ligesom forhistorien. 

Jeg vil egentlig ikke komme selv med mere, for hele kommentarudvekslingen og det senere slå-op-brev siger det hele af sig selv...

Enjoy...
Efter det første chock græd jeg... af grin...
For som Tim udtrykker det - "Det er nok den største portion crazy jeg nogensinde har læst. Og jeg har endda været aktiv på digte.dk"

Vh. Lola

Dette startede hele lavinen:

Erna Lola Ahmetspahic og cic har adsluttet en 8 timers Berlinermarch på tredje dag, mens de har voldtaget det tyske sprog med kvælertag og så i røven.

-----

Anastacia Beaverhouse Nogen krævende og smertefulde ord at bruge om en ferie (for 10% af befolkningen, som blev voldtaget i røven som børn, og 4-8 kvinder i dk hver dag(kommer an på hvilken statistik man tror på)), håber turen er lidt rare :) Men apropos Berlin, så pas på at tage metro om natten, min veninde måtte sparke sig fri af et svin for et lille stk. tid siden.


Tim Lissauer Jeg tror det var Mark Twain, der sagde: 

"Der findes tre slags sjov: Sjov, skidesjov og statistik."

24 July at 10:24 · Delete


Anastacia Beaverhouse Rettelse, 3-7 kvinder, og 1-2 mænd (de udgør 10% af statistikken, men fortrænger det pga. manglende forståelse af problemstillingen og traumaerne, lige i vores lille land). Det er jo ikke "mandigt" at blive kneppet bevidstløs, i røven..

24 July at 10:42 · Delete


Tim Lissauer Nej, det er "kvindeligt".

24 July at 10:51 · Delete


Anastacia Beaverhouse Nej, det må du ikke føle, det var ikke din egen skyld.

24 July at 10:55 · Delete


Tim Lissauer Herre Gemini.

24 July at 11:04 · Delete


Anastacia Beaverhouse Sig til hvis du har brug for at tale om det.

24 July at 11:05 · Delete


Tim Lissauer Tak. Da jeg i sin tid rejste som korrespondent for Dagbladet Arbejderen mødte jeg på en beværtning lidt uden for Rostock, en ung mand der klagede over smerter i benet. "Min søn", sagde jeg, "det er ikke benet, der smerter, der er din sjæl, der kalder på opmærksomhed". Og ganske rigtigt, dagen efter rejste han mod Korinth og jeg så ham aldrig siden. Længe efter hørte jeg, at han skulle have udført store bedrifter for den Østrig-Ungarske hær, men at han under en duel havde mistet selvsamme ben, der i sin tid vakte ham så megen smerte. Nogen gange vågner jeg badet i egne kropsvæsker ved tanken om det ulykkelige ben, der bragte min gamle ven så megen hæder, men som aldrig bragte ham hjem.

24 July at 11:12 · Delete


Tim Lissauer Nu var det jo så heldigvis kun det tyske sprog det gik ud over. Ligesom hvis jeg siger: "Christina Feldthausen giver mig kræft!". Så får jeg jo ikke ægte kræft. Det er bare pretend.

24 July at 11:39 · Delete

Erna Lola Ahmetspahic A, synes du ikke du overdrives lidt. Jeg er faktisk ret "ligeglad" med de kvinder der bliver voldtaget når jeg skriver som jeg gør. Jeg har ikke behov for statestik om voldtægt, når jeg skriver om de tyske sprog, der er jo ikke noget sammenhæng i det jeg skriver og det du nævner. Desuden er berlin en meget rolig by om natten. De holder sig ret meget for sig selv de tyskere.

24 July at 15:16 · Delete


Tim Lissauer Man skal aldrig undskylde sin humor. Det er den sande voldtægt.

24 July at 15:47 · Delete


Anastacia Beaverhouse Åh... når du vælger at lufte dine evige trang og behov for seksuel anerkendelse, og desperation (nogen af os kan læse mellem linierne når det står med SÅ FEDE bogstaver), må du forvente reaktioner.. Og søde erna, dine venner er ikke en undtagelse, dine ord krænkede 10%, de holder bare deres kæft, fordi som sagt er du er "ret ligeglad" .. Men du havde behovet for at bruge de ord, fik du så den opmærksomhed og anerkendelse du ville have?

24 July at 15:57 · Delete


Erna Lola Ahmetspahic Hvad er det for noget du snakker om A?. Voldtægt er et overgreb på noget, og det kan godt bruges på andet end mennesker. Bare lad være med at smide med den puritanske propaganda hos mig. Jeg bryde mig ikke om det, går ikke ind for Puritanismen og Ingen jeg kender bliver fanget af den statestik du kommer med. Det er almen kendt at kvinde bliver voldtaget, men hvad har det dog med det tyske sprog at gøre?


.........................................

Og dette var så frk. Irinas svar. 

Det ville næsten være smukt, hvis det ikke var så sygt!

Tænk at gide bruget en time af sit liv på et menneske man mener ikke hører til i ens sfære. 


Anastacia Beaverhouse

Today at 10:00

Report message

Du vidste jo godt at der ville komme en reaktion, du har fulgt mit trauma hele vejen (du har slet ikke nok venner til du ikke når at se hvad jeg fortager mig, my little copycat!!!! Jeg er hverken blind el. dum, jeg er bare så forbandet vant til at blive kopieret, og så skal jeg tro på du ikke gør det bevidst??), var det virkelig så vigtigt at bevise du også kunne bruge de ord, ubetænksomt. Var det ikke nok at blive voldtaget og efterladt bevidstløs bare fordi jeg er hvid..? (nu taler jeg ikke om de hvardagskopieringer du fortog dig)

Erna du behøver ikke krænke andre med dine ord (hvilket du bevidst prøver på, RET tit gennem dine statusser), det er ikke vores skyld du ikke får nok pik! Dit sexliv el. mangel på samme er DIT valg. At du stadig ikke har formået at udfylde dit "fadderlig omsorg" hul er også DIT valg. Jeg græd da jeg læste om dine husdyr, og det svigt det repræsenterede. MEN DET ER DIT VALG IKKE AT BEARBEJDE DET! Tror du at du er den eneste fra østeuropa der har set alverdens sorg og smerte? Drop din naive tankegang om det tidligere sovjet, og google dog fx. forholdene for soldaterne, hvordan de bliver kneppet i røven af hinanden, hvordan de voldtog alle de børn de kunne komme i nærheden under de sidste krige (Bosnien fx, hvor vover du på alle de små voldtaget landsmænd vegne?), hvad helvede er det for nogen groteske illusioner du egentlig har brug for at holde fast i?? Bvard!


Jeg er så vred, hvor vover du? Bare fordi du aldrig får styr på dit eget lort (for som du skrev" så ubevidst om mig selv", nejnej, doven og tør!


Jeg personligt ville ikke bruge de ord (voldtægt), i andre sammenhænge. Men jeg ved også hvad karma er. Jeg håber du bliver klogere. Du sårede 10% af dine facebook venner, og hvorfor? Fordi Erna lod sig nøjes og nu er hendes grænser mellem krænkelser og sex udviskede. Føj! 

Dukken? Mofo? Åh gud, lille ven, det gælder ikke når andre ikke giver dig ret. Så er det bare monster pinligt. Træn dækkene og din selvtillid vil vokse. Og at skrive en hel blog om at blive langt an på, indikere også at det kun skete den ene gang. Erna, vi andre vifter dyttende biler og mænd af HVER fucking dag.. 


Respekter dig selv, du er kvinde, du er mere værd end at sprede ben på bill. på nettet (gratis). Erna, du vil jo ikke have mænd på alder med din far, det er jo omsorgen du mangler. Ikke det seksuelle, du er mere værd.


Jeg troede du ville kunne lære lidt af mig, men nej. Du kan godt lide at være desperart, jamen rock on så!

Jeg forstår ikke hunkøn som dig, der deler kønnene op på den måde. Jeg blev opdraget en en meget kærlig mand, og har det meste af mit liv kun haft mandlige venner. Jeg ville ønske du havde haft samme muligheder. Ser man sig selv som stærk og smuk, er det de samme egenskaber man går efter ved andre, læg mærke til forskellen på dine og mine venner..


Du har mødt mig to gange, begge gange fik jeg vrede-tykke-pige-i-flade-s


ko-blik af dig, ikke fordi du vidste det var mig, men fordi du ikke kunne dy dig og misundelsen ikke blev undertykt (170 cm, 58 kg, mål 91-59-89, på 11cm hæle ALTID, så jeg ved godt hvorfor i kigger ;). Men du kan opnå det samme, el. noget derhen af (knoglebygningen kan jo ikke ændres). Men det starter med at elske sig selv, og den mand man har valgt (istedet for ikke at anføre ham, mens han er "engaged" (holy shit, det er jo bare ondt).Men jeg ved også hvor smuk jeg er nøgen, og ville ALDRIG tænke alle havde ret til at se mig i div. stillinger, føj for satan, med alle de gamlinger du har blandt dine venner. Ved slet det ikke hvordan det føles at tænke man er "alles", hell no! Smukke kroppe fortjener kun at blive set på af lige så smukke og værdige øjne. Jeg træner også 2 timer hver dag, så selvfølgelig vil jeg ikke se deller el. rynker på andre, hvis de skal se på mig..


Jeg er glad for du var den eneste der var "så ubevidst" i mit atmosfære, for du hørte jo aldrig rigtig til. Jeg er til optimale mennesker, ikke alt det desperate tudderi. Gør nogen ved det i stedet! 

Tænk som kvinde at synke til det punkt hvor man siger "mit varemærker er sløjfer i håret og kavalergang" virkelig? Det er det eneste du sælger dig selv på? Dine bryster? Jeg personligt ville have sagt min intellekt, min charme, min styrke. Ja, min krop er perfekt, men det er sgu da kun for at gøre det hele lidt lettere, den skal jo matche mit indre! Jeg bruger 70 d, jeg er smal og ryggen, men ikke om barmen, jeg ville ALDRIG tage nedringet på, som om den dumme pøbel har fortjent det! Mine smukke bryster skal kun ses af smukke øjne.. Sådan tænker man når man har fået proppet ind i hovedet at man er unik, og det mest fantastisk der bevæger på denne jord, af den gode mand der holdt mig i hånden de første 8 år af mit liv. Try it!


Er glad for jeg kun mødte kvinder som dig uden for egne atmosfære. 


Jeg er ked af du bidrager med så meget pis, på grund af din snæversyn/illusioner. Men på den anden side, mænd som dig skal jo også have noget at beskæftige sig med. Små, tørre, halvskaldede, halvfede, små mænd, bvadr. Som sagt jeg tror på det indre hænger sammen med det ydre. Held og lykke Erna, jeg er ked af at jeg ikke kunne gøre mere for dig. 

42 kommentarer:

Anonym sagde ...

Åh lille Erna dog, du fattede det ikke. Jeg kan godt lide mænd (bare ikke dem der knepper børn :).
(eller ikke giver deres døtre kærlighed nok, så de bagefter opfører sig som du gør!) :)

Som du kunne se på vores bill. havde du kun bill. af Ernalignende kællinger, og jeg havde mine smukke venner (98% mænd).

Nej Erna, jeg hader svage kællinger (ikke mænd) der lader sig nøjes, og tuder :) Og ikke kan bearbejde deres lort, en hel del lort åbenbart..


Bare hiv ned i blusen og blot strækmærkerne, det virker jo så "godt og optimalt" for dig :D (ad, bodybutter hun!)
(skat, man skal være lækker og proportionel hvis man vil have ros KUN for ens udseende, du er da for fun!)

Mine venner og især kæreste har virkelig nydt din "underholdning", de har brugt ord jeg ikke vil putte i min mund (el. i hvert fald ikke sige til andre hunkøn), men de er også vant til kvinder der ikke er bygget som balloner, og ikke opfører sig som om de vil på skødet og have bryst.. Tak for underholdningen! We LOOOOVED it :)

(Det må da være hårdt at være så seksuelt frustreret og ALDRIG have kneppet nogen smuk mand, med fine muskler og store hænder). Din frustration er baggrund for en hel del underholdning, rock on!

Anonym sagde ...

Lad vær med at lyve, jeg har aldrig skrevet breve, udover det ene da du addede mig "fordi mit tøj var så fedt" (kujon), men du nævner ikke jeg mistede en veninde til menneskehandel og heroin, du nævner ikke nogen af de ting jeg fortalte som baggrund for jeg ikke synes voksne mænd skal være pædofile, du nævner ikke de ofre jeg beskæftiger mig med, du nævner ikke de artikler jeg er med i, du nævner ikke noget om de voldtægter jeg fortalte dig om.. (kujon)Og så skrev jeg om ebay, fordi dit tøj virkelig har brug for en opdatering (talje, mænd kan godt lide talje!). Men det er også det.

Hvorfor skulle jeg skrive til dig? Du har travlt med at tage bill. med spredte ben (har aldrig set mine venner se så forstyrret ud i hovedet, lidt ligesom at se hjemmeporno, aaadd, men igen vi takker voldsomt for din underholdning ;D)
og tude over mangel på sex, tage på i vægt, travle erna ;)

Anonym sagde ...

Jeg kender ret mange smukke mænd som godt kunne finde på at kneppe Erna. Hendes vid og charme, lynende intelligens kombineret med en rigtig kvindekrop og en god portion crazyness.
KH
Sarah

Erna sagde ...

Det er rart, at nogen tør stå ved deres meninger, og ikke kun slynger eder og fornærmelser ud under anonyme forsendelser.

Sarah, hvis jeg følte mig truffet af disse kommentar, så ville jeg kommentere tilbage. Men min selvindsigt fejler ikke noget, og de mennesker - omend de er halvtykke, halvgamle og halvskaldede, så elsker de mig som jeg er. (På et tidspunkt bliver vi alle halvtykke, halvgamle og halvskaldede, det er det indre, der forbliver).

Jeg elsker mig selv som jeg er, og har ikke behov for at "træne 2 timer hver dag" for at føle tilfredsstillelse ved min krop.
Den er dejlig som den er, og min kæreste elsker den og knepper den godt og grundigt igennem, at jeg tit ikke orker mere... (Hvis vi nu skal være så vulgære).

Anonym sagde ...

Dit lille menneske, har du nu magten fordi du bruger navnet, jamen lille ven? Vil du ikke bare have hans nr. og adresse og adde ham på facebook? Han er så glad for at dope små hvide piger.

Er det den magt du har over mig, lille erna, at give min voldtægtsmand mulighed for at finde mig og mit navn?

Er du sikker på du vil have mit rigtige navn stående, erna? Er du helt sikker?

Erna sagde ...

Irina, jeg troede, at du var færdig med mig, for jeg var dig ikke værdig. Hvorfor bliver du ved med at overfuse mig?
Hvorfor bruger du din tid på et mennesker som du ikke ønsker i dit liv?
Jeg bryder mig ikke om at et tilfældigt menneske kommer og vil censurere mig på min egen blog.
Jeg vælger at have mit navn stående, fordi jeg står ved de ting jeg siger og mener, men det giver da ikke dig ret til at angribe mig personligt på mit udseende og væremåde (vel og mærke den væremåde jeg har valgt at vise frem på nettet)

Du smed en bunke bræk og meninger over mig, og så blokerede du mig, du gav mig ikke en chance for at forsvare mig. Hvis noget er kujonagtigt, så er det.

Jeg skal nok moderere dit navn, for jeg vil dig ikke ondt. (Du ved, bare fordi man har forskellige meninger, skal man ikke ties ihjel - apropos kommunisme og Sovjet). Sjovt du taler imod det, men bruger selv samme metoder. Enten er med med dig ellers så er man mod dig. Og hvis man ikke er med dig, så er man helt galt afmarcheret.

Bare fordi jeg har en anden mening end dig, er det ikke ensbetydende at den er mere rigtigt eller forkert.
Man lærer af dem, der er ældre end en selv, og så er det ligegyldigt om det er en far, en underviser eller et tilfældigt menneske. Blot fordi man bevæger sig i deres sfære er det ikke ensbetydende med at man knepper dem, eller lader sig kneppe af dem. Mange af de "gamle mænd" som du kalder dem har børn på min alder, og ser på mig med faderlige øjne. Og hvad så med de ældre kvinde, skal de også lukkes ude?
Jeg åbner mig op for alle mennesker, for alle mennesker fortjener en fair chance. Derfor fik du også en.

En anden ting.. så har jeg gemt alle de breve du har skrevet til mig. Både at du godt kunne lide min tøjstil og min måde at udtrykke mig på, og om jeg havde slettet dig fordi du havde skrevet om Jeppe Kofoed har en profil på Arto. Og jeg vil hjertens gerne vise dig dem...

Du har skabt et billede af mig ud fra de små bider du har fået lov til at se på facebook, men husk, du skal tage ting du læser online med en lille gran salt.. For ellers kommer du til at droppe mange mennesker....

Anonym sagde ...

Hov hov hov, aldrig sagt jeg kunne lide noget ved dig, det klæder dig med krøller, intet andet. Har aldrig været til det gammel kone-kjole pis.
Hullahop ringe! Så kan man passe alt!

Erna sagde ...

Peace and harmoni ;) Irina

Ps. Vi afholder et show i politikkens hus, det koster 80 at se det, men så er der omkring 30 nye designere (os ;), der er oprettet en gruppe her på facebook, kan prøver at se om jeg kan invitere folk. Kan se du også har smag for tøj og stil generelt (meget gennemført, så lækkert i folk prøver at udtrykke deres indre gennem deres stil :D

.................

Direkte citat fra et brev du sendte mig d. 26. april 2008...
Men den med krøllerne er ny, tak fordi du bliver ved med at komplimentere mig..

Anonym sagde ...

Ja, okay, jeg giver komplimenter for at buste folks selvtillid, men dog kun nogen jeg følte fortjente det. Er vist ikke sket siden det med krøllerne.

Den er gennemført, det er den. Den er bare ikke flatterende, men gennemført er den da.. Kan godt se tanken bag ideen, selvom den er grim.

Erna sagde ...

Mmh... *Fløjter og hoppe gadedrengehop*

Niels sagde ...

Fantastisk - også kommentarerne. Tak :)

Anonym sagde ...

Du har stadig ikke slettet mit navn, tykke. Jeg giver sagen videre i tilfælde af du nægter. Som sagt, er blevet smurt ind i min livmoder en gang.. Lille erna skal vist ikke have ret til at være grunden til jeg bliver fundet anden gang.

Erna sagde ...

Jeg har slettet dit efternavn, det mener jeg burde være nok, da der findes mindst 209 Irina'er i Danmark.
Og så vidt jeg husker, så er Anastacia Beaverhouse en opdigtet person fra Will&Grace..

Du kan ikke gå videre med sagen, da der ikke er belæg for noget... Bortset fra, at du i ca. 12 timer nu har fornærmet mig.

Anonym sagde ...

Ikke i tagsene! (!!!)
Jo, erna, jeg kan det meste, try me

Anonym sagde ...

Du postede et forholdsvis privat brev, med mit navn på? Du udstillede mig? Du vil ikke afprøve mig?
Okay, jeg er super glad for at høre der ikke har været konsekvenser for dine handlinger før, men i min verden er det godt nok at lægge sig ud med mig. Jeg er heller ikke bleg for at bitche, vi kan sagtens lave en gruppe med dine "fine" bill. og udtalelser, men det gør jeg ikke, for jeg føler ærlig talt jeg sparker en der ligger ned. Min kæreste sagde det bedre: Du sparker en der ikke er klar over de ligger ned.
Det handler vel i bund og grund om hvor meget moral man er vokset op med. Hvordan man er blevet behandlet af ens faderfigur (!!!)
Hvordan de fleste kvinder der er elskede af mænd ikke synes "imod voldtægt" er nypåuritanisme, eller at kneppe 8-klasses elever (el. fordi de har fået nok pik, fordi de har været bedre til at skjule dækkene ;).

P.s. Der er ikke noget der hedder "til jeg ikke kan mere", mænd kan ikke mere fordi de færreste af dem kan karma sutra, hvis det er godt, kan man ALTID mere. Når man ikke kan er det fordi det enten gør ondt el. ikke er behageligt, og så går det ikke længere under betegnelsen sex, som vi andre kender det.
Nu ville jeg have kommet med en lille joke om noget der klasker sammen, virkelig er sensuelt og voldsomt når 2 mav..., men min humor har ikke været værdsat før, så jeg lader bare vær.

ps. (har selv en lillebror, det er ikke deres skyld hvis de bliver født klogere, kønnere, mere populære, jeg, personligt forguder min, en lille hentydning, det er ikke hendes skyld hun er så meget mere tiltrækkende)!

Et lille råd i livet, lad vær med at være så uærlig, du vandt intet på at ikke at sige noget til mig før. Åhh hader uærlige mennesker. Skaber for meget dårlig karma (det er fx. når man snyder en butikassistens for nogen sølle penge, og derefter lider af stress i 3 dage, remember? :)
Lad os se hvor længe du har det stående, for der kommer jo ikke den støtte du havde brug og forventede.. Hmm. prøv at tage bill. (de der "kunstneriske" med spredte ben) med hjem til din mor og far og så læs min konklusion for dem, de skal nok "støtte" ;)
De kender ikke noget til det, vel? Det var det samme dobbeltliv vi andre levede da vi var 16, gemt fra vores strenge forældre, og så fylder man 17 og det går over.. Generelt

Når man ikke kan forholde sig til både det smukke, men også det meget onde i vores univers, betyder det man i bund og grund ikke kan forholde sig til sig selv. Og ja, du ender som en skolelære i nodsj med Troels, hvis du ikke snart tager dig af din bagage. Men sådan ender det vel for de fleste, det er vist 95% der lader sig nøjes og 5% der nægter, og vil have mest muligt ud af alt. Åh hvor ville jeg skyde mig selv hvis jeg følte mig som en del af dem, "almindelig" som du kalder det. Hvordan kan man synes man er andet er det mest fantastiske der betræder jorden. Sad.

Erna sagde ...

Godmorgen søde Irina, jeg har også savnet dig...
Håber du har haft en god nats søvn og ikke brugt hele natten på at forfatte endnu en chikanekommentar til mig.

Det er sjovt, du tager slet ikke diskussionen op, kaster bare omkring dig med fornærmelser og mudder.
Du fornærmer mine venner, du fornærmer mine forælder, du fornærmer min kæreste og hele min omgangskreds. Hold dig nu bare til mig, og lad være med at drage alle mulige mennesker ind.

Det er flot, hvis du laver en facebook-gruppe, for så er vi virkelig gået tilbage til folkeskolen, og jeg som troede, at du var så voksen og var kommet så meget videre.
Tag og læs hvad jeg skriver, og prøv at konversere ud fra det.

En anden ting, ja jeg har udgivet dit "private brev", men såvidt jeg kan se på lovgivningen, så er det i princippet mit, og jeg kan gøre med det, hvad jeg ønsker, eftersom det er rettet mod mig og forfattet til mig. I øvrigt står der ikke nogen steder i brevet, at det er fortroligt og ikke må udgives.

Håber du får en god dag... Solen skinner og fuglene synger...

Anonym sagde ...

Hold fast i den tankegang, det virker jo så "godt". Især når du poster ting som "hvis jeg var tynd ville livet være bedre" (ironisk, dog), men det ville det virkelig! El. "kun udskud kigger efter mig", så hold fast i at jeg tager HELT fejl, og du er helt rigtig på den.

Mennesker er det letteste at læse når man har liverfaring nok.
Når du så en dag vil komme over på den anden side, og for for meget opmærksomhed, for mange numre, for mange tilbud om drinks, SÅ ville du kunne forstå det (men, man skal altså også arbejde en hel del for det, ikke bare kroppen, det er sindet der skal udtrykke at man er priceless). Jeg krydser fingrer.

Sidst nogen bloggede om mig (du er langt fra den første, de bruger bare ikke rigtige navne, vendte de deres liv, fx. den ynkelige 29-årige, arbejdsløse taber der tabte 26 kg, kom ind på en uddannelse og købte en bil, så lidt motiverende må jeg være (hvis man har krænket mig), el. bare et godt menneske der lever optimalt.

Og når du kalder min kamp imod voldtægt nypuritansk, bliver jeg sgu lidt sur (især når jeg læser sådan noget ved siden af : http://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-23999482.html?forside)
(dine venner er ikke en undtagelse, de ville bare aldrig fortælle dig det, fordi du er så ubetænksom omkring problematikken, men bare lad være med at læse baggrundstof, 10 kvinder og mænd bliver slet ikke voldtaget i dk, hver dag, nejnej, heller ikke hver 10 barn har et blødende røvhul, nejnej, det er løgn og propoganda hele tiden! Ord som dine får "ofre" til at skamme sig over de blev krænket. Men bare rolig, de ville aldrig sige det til dig, de skammer sig i stilhed (pga. den selvsamme ubetænksomhed :)

Når jeg tænker på alle de bosniske børn der blev voldtaget af de forpulede, russiske soldater, og de dumme ord du tilføjer til det, bliver jeg sgu sur. Men mest af alt er jeg bare bekymret for din karma. Universet har det med at lære en det man selv nægter og se, og jeg vil virkelig ikke have andre skulle kæmpe sådan en unødvendig en kamp (især ikke i dk, hvor offeret er "værre" en gerningsmanden). Den destruktive blottelse af sårbarheden er meget svær at kigge på, især fordi ingen tager den hånd du rækker ud, og insisterende bliver ved på samme måde, selvom intet bliver forbedret.
Som en kvinde til en anden, pas på med at blotte din sårbarhed, nogen af os lærte det da vi var 16 (vil nødig have andre skulle igennem sådan oplevelser for at fatte det, men det er du jo for "klog" til, i ernas univers eksistere sådan noget grimt noget ikke, kun andre steder, ikke her). Jeg har ikke en ondt ord om Troels, mit hjerte bløder for ham. den måde han bliver behandlet på, den respektløshed der er overfor ham, de ting hans kæreste skriver til andre (som jo tydeligvis ikke er interesserede), jeg ville ikke finde mig i at blive behandlet på den måde. El. at min kæreste udstillede sig selv. Men gode mennesker får hvad de fortjener, så han har vel en del i vente.

Anonym sagde ...

Og din lillesøster lyder til at være en sød, køn pige, af det jeg kunne læse og se. Det var misundelsen vendt imod hende, jeg har svært ved at forstå.

Jon sagde ...

Kære Irina,

Jeg er en vældig mand i min bedste alder, min vægt er til min fordel. Jeg skal sejre i den kommende Isvinter hvor jer tynde soldyrkere vil forgå. Jeg bliver en generator i min egen ret.

Hvor ved jeg det fra? Det gør jeg ikke, men det er da meget sjovt at tænke på. Blot en fordel udaf mange ved at nyde sin vældighed.
En glimrende ølholder er det også, både hvad kvantitet angår og som plateau. Og du får ikke bedre kram end af mig, faste og kærlige, men passende bløde thi jeg ikke er en kantet og hård satan.

Tænk lidt over det. Måske du mister alt ved at være så fanatisk, frygter du ikke for din egen ånds friskhed? At du fanger dig selv i et bur af ord og vrede?

For jeg lover dig - Erna er ikke den du beskriver. Hun er det blødeste, fineste, smukkeste, mest fantastiske menneske skabt af Gud - eller udviklingen alt efter hvem man holder med.

Men det mener du åbenbart ikke din lille trold. Internettet er blevet din bro du kan sidde under, og så springe ud og skrige BØH! Nu er jeg den mellemste Bukke Brose, og jeg advarer dig. En dag kommer den Store Bukke Brose.

Anonym sagde ...

Mit efternavn er stadig brugt.. Vil du gerne have han finder mig, el. nyder du bare den perverse magt af at hænge voldtægter ud? El. bare min?

Det er stadig ulovligt, selvom det ikke er i overskriften.. Okay Erna, kampen forsætter! Så længe jeg kan søge på egen voldtægt, er kampen stadig "on"..
Kan du huske den der test om hvilken tilbøjlighed du har, på fb? Det giver virkelig mening nu (jeg vidste bare ikke du var så grotesk i det)!
Enjoy, skal jeg også sender bill. der blevet taget af "kødsårerne" bagefter?

Vi snakkes

Erna sagde ...

Irina, fortæl mig nu bare, hvor efternavnet er i brug, så skal jeg nok slette det.
Jeg har sagt, at det ikke er noget problem.

I stedet for at bitche og true så sig noget konstruktivt.
Desuden så laver jeg en masse ting på fb, og jeg husker dem ikke alle, for det betyder åbenbart ikke ligeså meget for mig, som for dig.

Anonym sagde ...

Så nu er der min voldtægtsmand, hende der hørte på min krop blev brugt, men synes det var sjovt fordi jeg er bevidstløs så hun lod ham bare, og Erna, der synes hun ville have magten til at fortælle resten af verdenen om MIT trauma, som jeg valgte at dele med hende (vidste ikke det var det du ville bruge ud af alt).
Fin kategori du har placeret dig i!
Ikke noget jeg ville kaste mig ud i, men kom da!

Leoparddrengen sagde ...

@Erna

Øh, der står stadig bitterfisse i overskriften - er det det som er problemet.

Anyway, imponerende tråd. Lidt ærgerligt grammatikken er så dårlig, det forstyrrer lidt for absurditeten, men eller spitzenklasse.
Synes dog det er lidt synd at ordene forpulede russere blev taget i anvendelse - med tanke på alle de mennesker i Rusland som er blevet pulet gennem tiden.

Det er ihvertfald godt med endnu en reminder om, hvor rart det er ikke at være på Facebook, og jeg fatter mindre og mindre hvad herlighedsværdien er dér.

Sofia Jensen sagde ...

hahahaha!! omg en crazy, det er det sjoveste jeg længe har læst!!! tak fordi du lige gjorde min aften lidt bedre, og godt du slap af med crazy :) kram

Anonym sagde ...

Hmm.. gemte alt det jeg skrev, du havde jo dårlige intetioner inden du addede mig.. erna, King Kong (dig) aint got shit on me! Tror du virkelig ikke jeg er den første til af dele ud af min efaringer? Tænk at gemme andres traumaer for at kunne bruge dem senere, føj for dig!
Du er et bittert, amoralsk menneske, du skal holde op med at have så mange negative bagtanker.
Har aldrig mødt noget så bevidst ubehagelig. (tænk at gemme sådan noget).. puha.
Tror du virkelig ikke, det hele ville være lidt "lettere", hvis du ikke havde så forbandet mange skjulte agentaer?
Tror på karma, hvis man er god, er universet ret forbandet godt, man skal bare indse det. Men hey, få nogen flere facebookvenner, der kan fortælle om deres traumaer, så du kan "gemme" det.
Det hele matcher virkelig på dig.

BrainOnFire sagde ...

Øhh...

Bare lige for at oplyse den kære anonyme kvinde!

Nogen mænd (læs min) kan blive ved så længe han ønsker ... så erna har ret i hendes udtalelser ...


LOL
^^

Anonym sagde ...

Det ved jeg (du burde læse igen, hvis du ikke fatter pointen), jeg forstår bare ikke hvorfor Erna ikke kan, sex kan man altid, når kvinden ikke "kan mere", må der vel være noget i vejen.

Jeg tager sikkert fejl, jeg burde omvende mig til at skriver statusser om "daddy" (ikke min far, bare der perverse koncept) el. give mig selv navne andre ikke ville kalde mig, el. fortælle om hver lille ligegyldig gang man bliver lagt an på, får kompliment el. bare de alm. ting kvinder der har taljer oplever. Ville fandeme ikke have tid til andet.
El. gemme på andres voldtægter på skrift så jeg kan bruge det senere. El. frygte at min far skulle finde de bill. jeg tager af mig selv med spredte ben, ikke sensuelle, bare desperate "please kig på mine bryster bill, please, please, sig jeg er noget værd, pleaaaassseee".

Jeg burde faktisk æde mig tyk, bitter, tage et par pludderbukser på, klippe mine lange krøller og gå rundt og vente på nogen overhoved gider at lægge mærke til min eksistens, få en kæreste der har tynder arme, tykkere mave end mig, en der helst er 5-7 år ældre, så jeg kan føle mig "rigtig" voksen, .. Ummm (tror lige jeg har beskrevet alle dele af mit værste maridt ;)

Erna har "ret" i alt, jeg synes bare det er ynkeligt at vente uden selv at gøre noget for at komme videre (benægter man eget, benægter man åbenbart også andres menneskers smerte, "gode" mennesker er ikke selektive med deres sympati, de gemmer ikke på andres traumaer så de kan bruge dem senere).
Desperation har ikke været min kop te siden jeg var yngre og havde "buttede" perioder..

Kvinder kan regnes ud ved hjælp af et spg.: "hvordan er dit forhold til din far/fadderfigur?".

Jeg glæder mig til at møde Erna en tilfældig dag i byen, så jeg ansigt til ansigt (el. ansigt til bryst) kan spørge hvorfor hun gemte på mine traumaer fra start, hvad fik hende til at gemme andres voldtægt og beslutte sig for "at bruge det senere" da hun først mødte mig. Blev hun virkelig så vred over jeg er imod politikker har sex med 8 klasselever? Måske burde Erna tænke ud over egen desperate lyst. Erna har ikke nok sex, så i hendes verden findes krænkelser slet, slet ikke, vel erna :)

Erna skal kraftedeme nok hade dem der mistede vendinder til heroin og prostitution og blev voldtaget, hvad helvede bilder de sig ind at sige noget som helst.

Det her er så meget dybere og mere grotesk end jeg først regnede med. Men jeg glæder mig til at finde ud af hvorfor hun har sådan en trang til at gemme andres traumaer fra start, erna en dag vil du alligevel skulle forholde dig til eget lort :D Og husk, det man ikke selv giver, er det man i sidste ende ikke selv får.


Der er et el. andet der siger mig vi slæber rundt på det samme trauma, boede du i samme soveværelse som dine forældre da du var barn, erna? Ligger det i det du så? (de fleste østeuropæiske børn ser "det", og det sætter et ret stort traumatisk præg på et lille barn, selv om man ikke tror det er trauma, bare et "minde", hvis det ikke bliver bearbejdet). Pigen vokser op og tror hun seksuelt er underlagt manden, hun gør bare det mor ikke beskyttede hende fra at se. De ukrainske piger vil også bare have en daddy, ser du en lighed? ;)
Du kan vælge 2 ting, at benægte, el. at forholde dig til hvad der egentlig har start dette kæmpe omsorgsvigt, du så tit beskriver i dine historier. Du er ikke speciel, vi andre har oplevet mere lort, få styr på det!

(som sagt at elske mor over alt på jorden og foragte far/figuren er et alm. problem for kvinder fra østeuropa). Det ok, jeg tog også først hul på lige de traumaer for et par år siden først.
Erna kan nu sige "det kunne de aldrig finde på", men erna, vi begge ved jo hvad der ligger til baggrund for det dér :)

God fornøjelse med det.

Anonym sagde ...

Brian, god fornøjelse med at udleve din seksualitet gennem nettet, vi andre sætter pris på live akterne.
So so sad. Kan godt forstå hvorfor du er tiltrukket af denne blog. Måske erna kan videresende det første brev om min voldtægt (el. jeg kan fortælle lidt om hvordan det er at vågne nøgen, smurt ind i ens livmoder og pis (tænder jeg jer nu? sorry, vi andre ser det som tortur), så i kan nyde det sammen, hun har jo gemt på det i over et år..

erna, onanerer du til alle mine krænkelse som jeg beskrev, er det dét du bruger dem til? Til godnatlæsning?

Anonym sagde ...

Men i det mindste kan mine vinger løfte mig;)
erna, vi er bundet for livet af denne blog, spørg min voldtægtsmand, jeg går aldrig væk ;D

Du ved godt dine intetioner er anderledes end du beskriver, det ved jeg også, men hvordan kan jeg forvente du er ærlig overfor mig, hvis du ikke engang er ærlig overfor dig selv? Seksualitet er en stor del af os,.hvis den er fucked op, ryger resten med, you know! :)

Ja, lille erna, brian er en kvinde, det kunne jeg også læse ud fra hendes blog, chubby ;)

Anonym sagde ...

Selvvalgte undertrykte kvinder finder altid hinanden, også på nettet ;D

Ramte jeg for plet, sagde mor for mange smertefulde lyde? For meget at forholde sig til? "fandt slet ikke sted"?

Hvad med asylcenterene? der har jeg også snakket med unge piger fra, puha, er der også noget derfra der er "for meget" erna? Ja skynd, hiv op i bukserne og tage dine ynkelige sexnovelle frem, benægt benægt benægt

Anonym sagde ...

Bare rolig, det gjorde ikke ondt, børn ser bare anderledes på det, når de oplever det i for ung en alder. det burde ikke ske, men der er mange ting der ikke burde ske.
Mange mennesker der ikke burde forpeste vores fælles univers.. Men hey that's life, ik? ;)
Lad os prøve at forpeste det for hinanden så meget som vi overhoved kan, ikke?

Vil nu gå ind og ae på kæreste sovende muskler, og minde mig selv om ikke alt er undertykt og har behov for kontrol ved at krænke andre. Men jeg kan da se du er holdt op med at bruge ordet voldtægt i dine statusser, se, du skulle bare af med mig, så havde du slet ikke den trang :)
Nu kan du jo så modbevise og bruge det i alle statusser, men så havde jeg jo ret. Bare rolig erna, jeg behøvede ikke din påmindelse, jeg huskede det nok i forvejen.
Men de 10% af dine venner der har mærket far el. onkels "mandighed" sætter pris på det. Nå nej, der findes jo ingen krænkelser på samme planet som erna ;)

Ved du godt Amager er den del af dk, hvor flest tilfældige kvinder bliver voldtaget?

Husk nu at tænke på al min "propaganda" når du går hjem alene, i mørket. Man må ikke være bange, voldtægtsmænd går bevidst efter usikre kvinder (medmindre de doper dem først, så kaldes det tornerose syndrom), lidt inspiration til dine blog venner, yum yum. Jeg håber inderligt din karma er meget bedre udenfor det her. Jeg håber du får lov til at blive ved med at benægte, for din egen skyld.

Anonym sagde ...

Øhmm jo, man kan altid mere. Brian, vi andre nyder bare vores seksualitet, i stedet for at forstille os hvordan det kunne være ;) Nogen dyrker det rent faktisk, i stedet for at skrive ynkelige illusioner ned.

Hvis du som kvinde ikke kan mere burde måske tænke på den følelse i alle de fine historier du skriver. Sig mig, er der ingen der kommer af med deres bagage?
Hvor er det dog synd for dig! Jeg kunne ikke under voldtægten, det er det eneste tidspunkt, det må da føles forfædeligt for dig, at opleve det hele tiden.
gør det samme som erna, bare bliv ved med at benægte :)

Man kan altid mere, medmindre man gør nogen for at forlænge sin veludviklede kompleks/trauma, så er der en grænse, men som sagt, tykke piger: der er forskel på sex og selvdestruktion, held og lykke med at ikke kunne mere. Hvor er det dog synd for dig. Er det virkelig så smertefuld inde i?

Unknown sagde ...

Er det der sker når man kun har kneppet en mand i hele ens liv? Så kan man bare gemme sig i cyberspace, mens man desperat hiver sig i klitten til andres traumaer? Er det hvad der sker når man ikke har sex, men kun forstillinger om det? Så; jeg horede i mine teenager år, og har nu en jeg ikke kan få nok af. Du har haft én, og du gør det hér? (men erna, selv om du virkelig kaster maddingen ud, vil ikke enagng de tykke "ældre" venner på fb reagere, det ved du jo efterhånden :) wauw, arv og miljø er virkelig alt. Du er ikke en stodder erna, det tuder du for meget til. Du har haft én pik i dit liv, du er ikke en stodder, du er en "misforstået" nørd, der har stjålet din opstartscitat fra Amelie, hun er bare tynd, smuk og interessant, men whatever.
Åh kællinger, altså...

Stolthed er virkelig en by Rusland
(strækmærker over hele hoften og appelsinhud, yummy).

Anonym sagde ...

Hov, afsendte fra en anden, det er stadig mig.. Den anonyme (er du virkelig så snotdum du tror jeg tænkte jeg ville være anonym herinde,), er du så konflitsky selv?
Har aldrig foratået det dér med at være uærlig (som da du addede mig pga. af mine fede stil) og kofliktsky, arv og miljø, satser jeg på?

Anonym sagde ...

Ikke at jeg tror det er sket for dig, og hvis det er, hører du vist til dem det får til at føle sig som "en rigtig" kvinde..
"Krænket" hvad er det?
"Blive piftet af?" hvem gør det? I know, I know, læs det nu bare..

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-25083136.html

Voldtaget af din tand? Sig det igen, husk at bruge ordet i alle sammenhænge!
Det var da tidligt du lærte hvordan man bevidst krænker folk (og bliver ved, you really like, huh?). Er det så godt at tænke på iturevne livmoder og blødende røvhuller? Kom erna, voldtaget voldtaget, voldtaget, ummmm

Hvad med at spise jord, er det også fedt, synes erna?

Anonym sagde ...

Besluttede du dig for 6 måneder at du ville krænke mig med det, siden du startede dit "orbrug", hvorfor? Fordi jeg var ærlig, og rent faktisk til at starte med mente du fortjente mere af alt, end du fik. Fordi jeg er bedre på alle tænkelige måder? Fordi jeg har en rig sugardaddy (der rent faktisk er min far så jeg ikke behøver at trække seksuelle paralleler, ha ha, billig hotel i Paris, so SAD!) og en talje?
Var det den eneste måde du kunne ramme mig på? Iturevne livmoder og blødende røvhul, er det hvad du bruger imod folk? Dumme Irina, hvad bilder hun sig ind ikke at være alles eje, når der er efterspørgesel?

Måske derfor ingen modsiger dig under belinbillederne, kom sig voldtaget, voldtaget, voldtaget, yummy, erna, yummy..

Anonym sagde ...

Jeg har da aldrig læst så stor en omgang sindssyge. Det er sjovt, men så alligevel ikke. Bæverhus-kvinden har jo virkelig brug for hjælp.

Erna sagde ...

@Anonym - Hvad skal jeg sige. Man kan bare ikke holde sig fra mig, hvis man een gang har bidt sig fast.

Desuden det at sammenligne sig med mig, er en yderst svært opgave for almindelige dødelige ;). Og Østeuropamentaliteten er således indrettet, hvis man ikke kan opnå samme status, som den man ser op til, så må man hellere trække dem ned...

Lola

Malou Klidmoster sagde ...

OMG! Hun har da lige klar til kolbøttefabrikken.

Voldtag endelig det tyske sprog. Det kan det godt tåle!

Erna sagde ...

@KM Jah.. det er hun vist.. men ssyhh hun har bearbejdet det - bl.a ved at kompensere (se bl.a indlæg om kaninkuren fra januar 2010).

Jeg har absolut tænkt mig at fortsat voldtage sproget, og jeg kan stolt fortælle, at bedsteveninden ytrede den sommerferie, at jeg kun fik sproget til at lyde mere vulgært... :)

Anonym sagde ...

Det er lidt ligesom et biluheld man ikke kan tage øjnene fra. Man er bare nødt til at læse alle kommentarerne fra den anonyme bæverkvinde.... Hvor er det sygt, at nogen vil bruge så meget tid på at forsøge at pille et andet menneske ned!

Btw, Erna, jeg synes din blog er mega sej! Men trist at læse om alle dine dyr...

Hilsen Dyrevennen fra jylland

Erna sagde ...

@Anonym

Lol!
Der er en grund til, at jeg blev draget af hende i sin tid. Jeg ville SÅ gerne vide, hvem og hvad dette væsen var. (Velkommen til min nysgerrighed).
Men jeg må da indrømme, jeg er blevet underholdt i mange timer - og har nok heller ikke selv været en engel hele tiden. (Jeg er meget stolt og trodsig og hun skulle i hvertfald ikke have det sidste ord).

Det med dyrene... ja jeg blev da også ked af det, men jeg tror, at det dengang var en anden tid og en anden kultur.
Jeg ærger mig mest over, at jeg aldrig fik lært selve ansvaret om at have dyr.
Til gengæld fik jeg prøvet at have mange forskellige dyr. Og til mit fars forsvar - så kan jeg ikke udtale mig om, hvor længe jeg havde de forskelige dyr, og jeg havde flere dyr ad gangen til tider.

E