7.7.09

"Sure gamle mænd"Jeg var i fredags lige forbi "Mad og Vin" for at købe noget lækkert rørsukker til aftenens mojitos og hygge før weekendens Mambobesøg, da jeg i kassen faldt over mit nye yndlingsslik*:Come on, hvad er chancen for, at jeg falder over det, når både jeg og CiC er midt i vores "mande-hade-trip" aka "vi-vil-være-så-meget-bedre-mænd-end-mænd-er-trip"?

Og det sjove var, de var sure, og de var sindsygt seje at tygge igennem... og neej hverken CiC eller jeg fik suttet på dem! ;)


*Jeg var simpelthen nødt til at tilføje "gamle", for det var jo lidt for oplagt...

6 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Og så endda økologiske.

I skal vel også til at ryge pibe? Og tygge skrå?

Erna sagde ...

Jaja jaja... lidt fancy skal man da være ;)

Jeg har faktisk været omkring majspiben for et par år siden, men jeg synes, at pibetobak gjorde ondt på tungen og er ikke så sjovt at ryge. Men jeg har stadig min majspibe et eller andet sted ;) - Så det kan være det bliver genoptaget, når vi nu i næste uge skal på camping i Nærum :)

Leoparddrengen sagde ...

Narj, hvor exotisk! Dér tilbragte jeg faktisk mit første leveår! (Kan nu ikke huske noget...)

Erna sagde ...

Sjovt, du er ikke den første, der omtaler det som et eksotisk sted. Vi glæder os også rigtig meget. Vi mødte to gutter igår, der gav os en endnu skønnere ide - jogging tøj selvfølgelig. Det havde vi slet ikke tænkt på...

Jeg har aldrig været der, så det er faktisk uendeligt eksotisk for mig...

Leoparddrengen sagde ...

Det skyldes vel, at det sådan set ikke ligger så langt fra byen, men fordi det er på sin egen lokalbane er det ikke et sted man normalt kommer forbi.

Men god tur, ihvertfald! (Men det kan vel tænkes vi ses i weekenden, måske?)

Erna sagde ...

Tja, kærestens familie bor i Brede, så i princippet kunne jeg bare køre videre, hvis jeg nu tilfældigvis ikke gider se dem ;)

Og tak for det.

Hmm CiC og dig har jo ligesom fucket det lidt op, hun er jo med barn de næste to uger, men, men det er jo ikke utænkeligt, at jeg dukker op alligevel :)