8.1.10

Anti-humant Tymocytimmuglobilin eller historien om "Tough Bunnylove"


Jeg skulle have kninkuren og jeg fik kaninkuren, og kaninkuren virkede også, tilsyneladende, men fuck der var tale om tough love her.
Kaninen hoppede ovenpå mig og slog mig så hårdt i hovedet, at jeg bogstaveligt talt gik kold i 48 timer i træk.(Slå den drenge).
Nu sidder jeg her og prøver at skrive lidt, men jeg kan ikke se. Altså jeg kan se, men der er en stor plet på højre øje, der ikke vil væk. En af bivirkningerne er, at man bliver lysfølsom. Thank God for Annine, der i 8. klasse hev mig i hestehalen, hvergang jeg kiggede ned på tasteturen i "databehandlings"-timerne.
Idag betyder det, at jeg kan forpeste jeres skønne vinterdage, selvom jeg er blind.*

Toppen af forfængelighed; jeg vil til enhver tid tage en omgang kanin-kærlighed, bare jeg slipper for prednisolonen.
De som har set mig i løbet af de to sidste dage, ville korse sig og skifte religion og alt det der følger med, hvis de hørte, at jeg foretrækker kaniner frem for prednisolon.
Men jeg? Jeg vil tage kaninen. Fuck lidt blindhed og rysten på hænderne og febervildelse, bare jeg slipper for kinderne.

Når alt crap nu er sagt, så ser det ud til at det virker. Jeg har kun fået en kur og allerede efter den ene kur, er antigenerne slået helt ned til normalen. Så vi fortsætter med tymoglobuline (kaninkuren) og plasmaferese i 3-7 dage endnu.

Mor her tage den bare i stiv arm. Eller sagt på en anden måde, eftersom alle andre går rundt omkring mig og sukker og klynker: "Åh søde Erna", "Åh putter", "Kom så giver mor et kys", "Åh far elsker sin pige over alt på jorden, det skal nok gå." så bliver jeg ligesom nødt til at tage det hele i stiv arm. Det kan bare kræve sin kvinde, når man er så slatten som en vandmand.


Tallene var idag faldet efter tre dage med stigning. Og lægen turde endda sige: "Det virker næsten umiddelbart, sådan som vi næsten gerne vil have det til at virke".
Da jeg så spurgte "...og det betyder?", svarede han "Det virker".
Han gik endda med til at sige, at "vi helt klart er optimistiske".

Heldigvis er jeg den heldigste skabning på denne jord, der har et hav af skønne mennesker, der elsker mig, tænker på mig og er der for mig evig og altid.

Normalt er jeg ikke til shout outs, men jeg er fanget herinde og kan ikke give jer, andet end et virtuelt kys og et kæmpe "Mor Lola elsker jer, bare fordi i er som i er!!!"P.s jeg har lagt mærke til, at en del fashionblogs har dagens outfit på, så det vil jeg også kaste mig ud i. Mit bliver blot "Dagens kinder". For mine kinder ændres fra dag til dag for tiden.
Dagen kinder: dukke-runde. Tørklæde fra Nørgaard skjuler antenner ud af halsen. Oversize trøje varmer mod minusgrader i stuen (Grundet manglende varme på hospitalet).
Tak VKO!!!
*Overdrivelse fremmer forståelse.

21 kommentarer:

Anonym sagde ...

Fat & Sad

Erna sagde ...

Nårh lille Irina, er man ked af, at ingen gider læse ens sørgelige blog, hvis lixtal er på ugebladsniveau? Det kan jeg godt forstå. Mit liv er også mere indholdsrigt end en laksefarvet tunika trods sygdom og modgang.
Koral døde i vores del af verden i 90'erne.

Kom igen, når der er koherens i dine tekster, og når du kan finde ud af at stave til mere en tostavelses ord.Jeg har et stort netværk, du skar dit ned til hvad 6? Så gå hjem og ryg hop op til 20 smøger dagligt, det gavner din smukke krop!

Sommerherren sagde ...

Kære Erna

Dejligt at høre at kaninerne virker. Og så synes jeg altså stadig at du ser sød ud med de kinder!

Rigtig god idé med "dagens kinder med tilbehør". *S*

Knus og god bedring, Soher

Anonym sagde ...

Stop killing her animals, just love her

Erna sagde ...

@Anonym

Irina, har din mor aldrig lært dig, at man skal tie stille, med mindre man har noget fornuftigt og pænt at.... nårh nej... Hun havde travlt med at hore i værelset ved siden af... Ups, my bad..

Anonym sagde ...

Rasisme burde ikke komme fra fattige mennesker med stride sorte hår over det hele og underuddannnede forældre.
Jalousien er dog super at være vidne til!

Erna sagde ...

Kære Irina,

Så synes jeg, du skal slå ordet "racisme" op i ordbogen, for jeg nævner ikke noget om racisme her.

Jeg er ikke fattig, langt fra.
Jeg er så velsignet og heldig, at jeg har et par forældre, der rent faktisk har arbejdet sig op og har lært mig at arbejde mig op.
Desuden er der ikke noget skamfuldt i at være fattig.
Og når det så er sagt, så er der ikke noget galt i at være ydmyg. Det er en meget god og værdsat dyd.
Så bare fordi jeg ikke viser det, er det ikke ensbetydende med, at jeg ikke har det. (Hvad end "det" er).

Jeg er studerende, men jeg klarer mig selv. Mine forældre er ikke underuddannede.
Hvis vi skal se reelt på det, så har begge mine forældre to uddannelser.
Hvis man skal se rent sprogligt på det, så kan du kun være "underuddannet", hvis din uddannelse ikke svarer til de kvalifikationer jobbet søger.

Din far er "nyrig" - det lyder da lidt mere suspekt i mine øjne. - Og øv, hvor må det føles tomt, hver gang farmand køber kærligheden.
Mens min far komme dagligt her på 13ende og trøster mig og sidder og taler med mig i timevis og bare holder om mig, mens jeg græder, hvis jeg er ked af det.
Eller bare kommer med kaffe, så vi kan sludre.


Lad være med at komme og spille sej dulle her. Efter tre sætninger sammen i 2008, fik jeg et meget langt brev fra en næsten fremmed pige, der var helt knækket og på alle mulige måder forsøgte at overbevise både mig og sig selv om, at hun havde det godt. - Igen jeg har ikke gemt brevet "fordi jeg ville bruge det mod dig" - jeg gemmer alting altid og kunne deriblandt grave dit brev også op. Jeg kan sende det til dig, så du kan læse det igen. Det kunne være meget sundt for dig. Så du rent faktisk kan se dig selv.


Søde Irina, du må have det hårdt, derfor får du lov til at udgive alle disse kommentar på min blog - JEG trykker jo på godkend-knappen i sidste ende. (Ellers så har jeg en sadistisk side, for jeg nyder lidt at udstille din uvidenhed og pinlighed).
Ved at sige og skrive alle de usammenhængende kommentar viser du ikke noget om mig, men om dig selv.
På et tidspunkt får jeg travlt med studiet igen eller begynder at kede mig, og så kommer du på mute - selvom jeg er imod censur.

Jeg har valgt, hvordan folk skal se mig på bloggen og i det offentlige - Heldigvis valgte jeg at vise både mine svage og stærke sider. Og jeg er meget heldig, for mennesker omkring mig ser mig i et meget positivt lys til trods for.

Nyd de sidste åndedrag af opmærksomhed herinde...

Venligst Erna

Anonym sagde ...

Kære Erna

Jeg er imponeret over at du i din svære situation har overskud til at tillade den slags nedrige kommentarer, og tilmed til at komme med en fyldig og positiv kommentar.

Godt gået!

Knus, Soher

Erna sagde ...

Kære Soher,

Jeg ville jo ikke tillade det, hvis jeg ikke fik noget ud af det. (Som jeg skriver, der må være lidt sadist i mig).

Desuden så keder jeg mig, og kan ikke læse bøger, da bogstaverne er for små, så et eller andet underholdning skal jeg jo have fat i. :)

Knus E

Anonym sagde ...

beskvarelserne læses ikke, du lyver for meget (om alt, jo) Phillipa.
Vil dog super gerne se alle bikinibilleder :D Og det mørke hår :D Og så giver det mening hvorfor ordet feminist bliver brugt som skældsord (og hvorfor bekræftigelsen søges, oh daddy please dont hate women) for uhhhh hvor må han ikke have kunne lide stærke kvinder el. kvinder genelt (gætter på at det var i systemet han mødte dem da I først kom?) (DERfor forsvandt dyrerne, ikke deres skyld, men fordi DU holdte af dem). Du har lige så lidt som før, du tror bare at hvis det skrives nok gange, tror andre på det (not really). Det er ikke feministernes skyld. Få mig ikke i gang, jeg kender alle komplekserne. Post noget mere børnevoldtægt humor. Du vil aldrig få det af ham, du mangler; LÆR DOG FOR HELVEDE AT KOMPENSERE, OG HOLD MED AT VÆRE SÅ MISUNDELIG!

Din blog består af 50% "Daddy LOOOVE ME" og de andre 50% som oprør (i form af humor om børnevoldtægter og billeder, som far slet ikke ser), sig mig er du fucking 13?
Hvor meget kan du egentlig sulte efter den accept?

Og nu hvor du er SÅ seksuel og så for prostitution, hvorfor knepper du ikke rundt (hader piger der kun har det i kæften, 1 partner; 1!) Hvorfor har du ikke et bijob? Hvorfor skal andre sælge sig når du ikke gør? Hvorfor melder du dig ikke i dagens kvinde, som du mener andre skal? Lille bange pige, du har det hele i kæften, intet af hvad du taler om har du ført ud i livet. INTET. Blablabla, så kom dog i gang, glæder mig til at se dig i dagens kvinde (nårh nej, Erna har kun nosser til at sidde på sofaen med "T"), det er derfor vi andre havde en ungdom og hun en profil på "dating" (geeeez). Tag håret væk fra ørerne ;)
Det glæder mig at du intet ved om mig, selv de mindste detaljer er du usikker på.
Skriv noget mere om pik, fisse og børn der bliver voldtaget, fuck det at det ikke hjælper dig, men du er jo vant til at sidde fast i dine benægtelser, have fun!

Anonym sagde ...

Og du kan ikke ramme på stavning el. det udelandske. Jeg har ikke oplevet det at komme til dk som du (vi flyttede i hus, ikke ind i systemet), alle lærer synes jeg var fantastisk dygtig, lærte at tale uden dialekt på 3 måneder (har sprogører, mine er bare ikke så store ;). Alle har insisteret på at jeg er dansk (lyst hår, blå øjne), jeg har ikke været igennem rasismehelvedet som du beskrev din skolegang. Vi vandt 2 verdens krig for jer (remember??), Ukrainer/russer bliver ikke sat i bås hvad du end er. Det må have været svært at opleve al det ligegyldiuge rasisme og had som barn. Men det er ingen grund til at prøve det af på mig, det virker kun på dig, snuske, jeg, personligt skulle kæmpe imod at blive kaldt dansk.

Anonym sagde ...

Min lærer troede at jeg var ordblind, jeg tror det er mangel på interesse og koncentration. Gør du lidt grin med ordblinde, du tror jo ikke på karma (nej, hon, som vi kan se er det vist karma der ikke tror på dig).

Erna sagde ...

Irina jeg orker ikke engang at svare på alle de mærkelige ting du skriver.
Det giver jo ikke mening. Lær nu please at sætte komma og ... åh du vælter for meget rundt. Det vil kræve flere dages sætningsanalyse at tyde, hvad du prøver at skrive i de sidste tre kommentar.

Lad mig nu se.. måske i punktform kan jeg svare.


1. Philippa brugte jeg fordi man hos dig ikke kan kommentere anonymt. Desuden, hvor er det dog sørgeligt, at du sletter alle kommentar, der ikke passer ind i din personlige verdensorden. Og hvor er det sørgeligt at du først prøver at skrive noget om mennesker du skærer væk fra dit liv, og så fortryder. Så stå dog i det mindste ved dine indlæg og beslutninger

2. Bikinibilleder har du jo på facebook - dem kan jeg ikke komme frem til, da jeg har blokeret dig (Jeg ved at du unblokerer mig til tider), og så har du tre andre som du bruger som profilbillede. Pudsigt nok er ingen af dem tæt på... Og jeg forstå godt, hvorfor du ikke vil vise dit ansigt. Jeg fandt et billede af dig på designerskolens hjemmeside. Mørke hår kan fjernes, kroppen kan trænes, men mærkelige skæve øjne kan aldrig rettes til. (Desuden er din uddannelse ikke en BA-grad, men en selvbetalt 2-årig designeruddannelse. Alle kan jo komme ind).

3. Lad nu de forbandede dyr være. Historien om mine kæledyr er en sjov fortælling fra min fortid. Jeg har ikke taget skade af det. Og du skal ikke bekymre dig om mig. Jeg har det fint.

4. Hvad er det jeg skal kompensere for? Jeg har ikke lyst til at kompensere. Mit liv er fyldigt og godt.
I modsætning til dig, så skriver jeg ikke på min blog, for at vise hvad jeg har og ikke har, men fordi jeg godt kan lide at skrive og øver mig i at blive en bedre skribent og debattør - Det skal du have tak for i øvrigt. Du har sat mit temperament på prøve op til flere gange.
Min mor har min første digtsamling med i sin taske altid, så hun kan vise den frem.

5. Hvor kommer feministerne ind? Du roder jo rundt i det, søde Irina.

6. Mine forældre kender ikke til denne blog, så egentlig er det hverken et råb om kærlighed eller oprør. Oprør sker som regel i teenageårene, det er der man skriver med store bogstaver - når man har fundet hvile i sig selv, kan man både tale og skrive uden at skulle blive vred og fornærmet. Og råbe op om alt muligt uden sammenhæng.

7. Jeg knepper ikke andre, fordi jeg elsker min kæreste, og fordi det ville være dumt at smide 6 års kærlighed og forhold for et knald.

8. Prostitution - jeg ville aldrig opfordre folk til at prostituere sig, og jeg vil gerne have, at man hjælper dem, der har brug for hjælp, jeg går bare ind for at man selv vælger. Lidt ligesom jeg vælger at give dig en stemme her på bloggen.

9. Jeg melder mig ikke til Dagens kvinde, fordi jeg HAR en kæreste/forlovede. Og man skal være single for at være med.
Og jeg bliver nødt til at rette dig, man sidder ikke PÅ sofaen, men I sofaen.

10. Ja, jeg havde en profil på dating.dk og på mange andre online-fora, og jeg skammer mig ikke over det. Jeg mødte min livs kærlighed, manden jeg vil dele alt med på dating.dk.

10. Hvor er du morsom, når du bliver vred, så vender du automatisk tilbage til voldtægt og misbrug af børn.
Tak, du er lidt af et opmuntrende indslag i disse grå dage.

Erna sagde ...

Svar på Kommentar nr. 2

1. Vi flyttede ind i systemet, ja... Men min familie er et pragteksemplar på nogen, der har klaret at komme væk fra systemet. Du flyttede ind i hus... uh hvor det igen lyder suspekt. Var din mor måske "Svetlana235 - der søger en dansk mand, som hun kan elske meget, meget lang tid?"

2. Og igen må jeg rette dig. Du lærte ikke at tale uden dialekt, men uden accent på tre måneder, hvis du endelig har gjort det.
Men hvis du var så hurtig til at lære at tale dansk. Hvorfor er du så stadig så dårlig til at skrive det?
Jeg mener ikke kun stavefejlene, men alle de forkerte sætningskonstruktioner, kommaer og mærkelige parenteser, som du kaster med i tide og utide?

3. I vandt ikke to verdenskrige. Det var russerne, der vandt den ene og kneppede så resten af verden i 50 år efter. Jeg kan forstå på dig, at du liiige har glemt Den Kolde Krig, som rasede mellem øst og vest op til 89 (Husker du Berlinmuren? - Not a good idea). Søde Irina, ingen kan lide jer.

4. Jeg har ikke behov for at ligne eller være dansk. Jeg er som jeg, mange gange før har skrevet et produkt af mine omgivelser. Altså indeholder jeg både det danske og det bosniske, hvilket jeg er stolt af. Det er kun mennesker, der ikke er stolte af deres rødder og fortid, der prøver at gemme sig væk og være noget de aldrig kan være. Du vil altid være Irina K... et eller andet som ikke kan udtales. Jeg har bare valgt at stå ved mit efternavn. Du har ændret dit til et dansk.

Kommentar nr. 3.

Var det DIN lære, der troede at DU var ordblind eller? Jeg skal lige være med her.
Bare så vi er enige, hvor langt i diskussionen vi er. Vi skulle jo nødig misforstå hinanden.


P.s Sjovt du har en trang til at skrive til mine veninder og rose dem og søge deres opmærksomhed. Er det ikke lidt sygt?

Hvad troede du, at jeg skammede mig og holdt dette skjult? Du er vel klar over, at du og nu din lille blog er hovedunderholdning. (Jeg har endda overvejet at bruge det som emne på en evt. universitetsopgave.)
Vi sidder jo og analyserer hvordan og hvad du skriver, og kommer som regel frem til at du er et sørgeligt væsen, der burde få noget hjælp.
Og lige for at runde det hele af med et citat fra en mail du sendte den 26. april 2008

"Jeg syntes det er fedt du vælger at tage opmærksomheden som komplimenter, det punkt er jeg ikke nået til endnu, men jeg syntes det er stort af dig, jeg håber at nå derhen en dag, eller bare lidt i den retning ;)"

Anonym sagde ...

"Ingen kan lide jer", jo lille skat, en hel del, men kan godt høre du bruger det der bliver brugt mod dig (s&f). Åh lille ven, er du stadig ikke kommet væk fra at du bliver bedømt på din stavning. Ja, jeg har lagt mærke til du er lidt sjov (og indebrændt på dine "venner", men holder de stadig det imod dig?! åh lille erna.

Post flere jokes og bill. af børnevoldtægter (kan du se forbindelsen til øjnene?).

Bliv, please bliv ved med at lyve og være modbydelige, please bliv ved, se hvor godt det går for dig :)

Anonym sagde ...

Jeg nød virkelig indebrændheden, taaak :D

Erna sagde ...

Søde Irina, du slynger om dig med ord og begreber, som du tilsyneladende ikke aner, hvad betyder.

Hørt om Nudansk? Det er sådan en tyk bog - (bog er sådan en sjov størrelse, der består af papir og så indeholder det ord indeni, printet som regel med blæk).
Denne bog - "Nudansk", går som regel under navnet "ordbog".Den er ret smart. Der er både forklaring på hvad ord betder og stavning.. ;) Prøv den. Bare et godt råd.

Og hvis du gerne vil forbedre dine skrivekundskaber kan jeg absolut anbefale dig "Håndbog i Nudansk". Med mindre universitetsniveau er lidt for højt for sådan en som dig?

Anonym sagde ...

Ja, selvfølgelig knækker stolte mennesker efter en drugrape, er du helt snotdum (det er det mest traumatiske et menneske kan opleve, prøv google)? Jeg benægter ikke, jeg har ikke behov for det, som dig, jeg har lært at kompensere og ikke at nøjes :) Udover det fandt de min veninde bevidstløs foran mændenes hjem, med en nål i armen, selvfølgelig knækker jeg (vidste ikke det var ulovligt lille erna,), næ erna, os andre blev hjulpet igennem det, ikke sat til at fortrænge "my hart belongs to Daddy" (yeah, and he killed your animals).
Jeg er skidesårbar, det behøver man ikke skamme sig over, sårbarheden kommer med bevidsthed. (What's wrong with you?)
Post nogen flere "jokes". Efterlys flere blottere/stønnere, please bliv ved (jeg ville ikke gøre det med min adresse på nettet, men efterlys du videre, please!) og brug ordet voldtægt og kneppe (sikke en stor pige). Bliv ved. Du har en mission, I get it. Bliv ved.

Nyd stavningen :D

Du burde vise bloggen til din far.

Anonym sagde ...

Åhhh, så brug dog voldtægten, lille ven, stavningen virker ikke, so sorry.. I dont care :)

Anonym sagde ...

Det eneste jeg skammer mig over at jeg var dum nok til at stole på den lort der dopede min drink. Nu har du et våben, brug det :)

Erna sagde ...

Søde Irina, jeg prøver ikke at ramme dig på nogen måde.

Jeg synes, det er synd for dig, hvis du er blevet voldtaget, og jeg håber, at du har fået hjælp til at bearbejde det. Og at din veninde blev fundet med en nål i hånden foran mændenes hjem. Ingen fortjener sådanne skæbner.

Men nu kan jeg mærke, at det er på tide, at du kommer på mute.
Ikke så meget, fordi du påvirker eller rammer mig, men mest fordi jeg ikke har tid til at mudderkaste med dig.
Jeg blev jo desværre syg op til mine eksaminer og skal og kan bruge tiden mere fornuftigt, end hvis jeg tager mig af dig.

Du var sjov i begyndelsen, men nu giver du ikke så meget mere mening.