27.4.10

Success!

Først og fremmest hej... Endelig er det lykkedes mig at få styr på blogger.
Jeg ved ikke, hvad der er sket, men denne gang kunne jeg trykke på "Nyt Indlæg", uden at blive sendt ad helvedes til, som blogger eller har haft for vane at gøre ved mig, de sidste mange, mange uger.

Jeg har egentlig ikke så meget at sige. Der sker en masse i mit liv, gid der skete ligeså meget i mit hoved. Skæbnen vil dog anderledes.
For det meste er det korte ligegyldige sætninger, som derfor bliver fyret af på twitter. Men til gengæld er de også sjove. (I disse dage ville jeg nok ønske, at min blog hed "Uden Relevans" -

Jeg melder bare ud idag, for jeg blev noget så glad... Nu behøver jeg kun at trykke et sted, skrive og så trykke et til sted, før det er muligt for mig at forpeste offentligheden.
Det dræber lidt skrivelysten, når man skal skrive på computeren, lave et draft på mailen. Logge på mailen fra phonen, og så copy/paste på blogpress-app'en, før man får lov til at udgive.


Jeg er egentlig ikke så sjov for tiden. Jeg lader som om jeg skriver min opgave, men i virkeligheden sidder jeg og dagdrømmer, hvilket i sig selv er skønt, men ikke videre konstruktivt, når man skal aflevere to opgaver på henholdsvis 20 og 15 siden, og man kun lige knap er kommet frem til et muligt emne til den ene opgave. Fik jeg sagt, at fristen er d. 31 maj? Nå men det er den.

I fredag gik jeg i total panik og stressmode. Gik ned på biblioteket og kom hjem med 15 bøger i tasken, om teater. Det mindede mig om folkeskole, så jeg bladrede i bøgerne og 12 af de 15 bøger blev afleveret idag... "Drama og teknik for begyndere" - næppe noget, der vil gavne min eksamen i kulturformidling.

Når jeg tænker lidt over det, så er jeg røget ud et sted, hvor jeg ikke kan bunde. Jeg har kastet mig i teateranalyse - min teaterviden? Tjah... jeg havde drama engang i tidernes morgen, da jeg gik på gymnasiet. Jeg skrev og opførte min egen sketch - "jeg" var en misforstået sjæl, der begik selvmord ved slutningen af sketchen i mere end en forstand...

Wish me fuckin' good luck!

3 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Fucking good luck!

Vidste ikke du have problemer med Blogger? Hvis det vender tilbage, kan du eventuelt prøve at skifte imellem at bruge almindelig Blogger og Blogger-in-Draft. Det har hjulpet for mig nogen gange.

Eller skifte mellem hvilken version af editoren du bruger (under Indstillinger -> Grundlæggende, nede i bunden.)

Erna sagde ...

Fucking tak :)

Jeg har haft problemer med den i noget tid efterhånden.
Problemet er, at jeg heller ikke kan kommer ind på indstillinger, og nu er den igen begyndt at sende mig ad helvedes til...

Leoparddrengen sagde ...

Lyder mystisk.

Har du prøvet at se hvad der sker hvis du går på http://draft.blogger.com/ i stedet?

Ellers prøv at skriv til dem - det lyder underligt at det har varet så længe!