11.2.10

Jeg kunne simpelthen ikke dy mig...

En lille shoutout til samtlige af mine læsere fra Irina.... 
Er vi ikke alle heldige, at sådanne mennesker findes? Og er vi ikke endnu mere heldige, at man selv kan bestemme, hvor og hvis kommentarer man gerne vil udgive? ;) - Ja det er sgu en skøn tidsalder vi lever i, der er sket meget. Men visse ting forbliver altid de samme - Tosserne udstiller stadig sig selv til offentlig skue...


...............


"Anonym har efterladt en ny kommentar til dit indlæg "Ny nyre søges":

(hold nu op, du har postet mange af dem, enjoy your rape fame (well, my rape fame actually). Ps. Han blev faktisk dømt i går, dog for noget andet, rock on med din vidunderlige energi, jeg tror det et plus på min side. Og alle disse dejlige mennesker der bare have opnået ufattelig meget (HAHAHAHAHAHA). Elsker mennesker der ikke forstår hvordan de selv er skyld i deres undergang. De fede og grimme har dannet en klub. Rock on (virkelig, forsæt, for gud skyld, please bliv med at være fuckhoveder, jeres tilværelse dannes derefter, fede og ligegyldige, undskyldninger af mennesker, spild plads. Ps. Erna er du ikke glad for at vi er i vores tidsalder, for et par hundrede år siden var der slet ikke plads til de "svage".. Svagpisser (bliv ved med at være så dejlig in your mind, og dit indre følger fint efter).Udgiv denne kommentar.
Afvis denne kommentar.
Moderer kommentarer til denne blog."

5 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Hæh - det er vist ikke gået op for hende at du har fået Leoparddrengens Hjerte?

Erna sagde ...

Hæh... ellers er hun bare jaloux, fordi hun ikke selv har fået et ;)

Men dette er ingenting. Du skulle se min indbakke i på blogger. Der er ca 15 sindssyge kommentar fra "Anonyme Irina".

Leoparddrengen sagde ...

Tja - jeg har jo set hende i funktion før, dengang du lod dem gå igennem.

Synes det er meget fornuftigt du er holdt op med det.

Uden Relevans sagde ...

Vi kan ikke bruge negativitet til noget!

Glad for at de ikke ryger igennem.

Erna sagde ...

Leo til tider er nok bare nok. Selvom hun er sjov at høre på. Fx onanerer jeg til tanken om hendes voldtægt. Men jeg er jo også sådan er hyggeligt menneske.

Måffe - hold dog op, jeg har ellers hørt, at negativ energi skulle være godt for fordøjelsessystemet... Men hvad ved jeg. Jeg er også blot datter af to underuddannede balkaner ;)