15.10.09

Dukken er en "awsome girl" fordi hun er en gammel mand


Ja den har kørt på de forskellige blogs i et par måneder efterhånden. Jeg har kun ventet på, at den også skulle ramme mig.

Leoparddrengen smed den efter mig igår.

Ja, jeg taler om "Awsome Girl Award".


Jeg kan vel ligeså godt kaste mig ud af det.

Jeg tror, at min indgangsvinkel bliver at fortælle et par ting, som jeg personligt synes viser min alsidighed.1. Jeg har fire nyre og en halv lever. (3 af nyrene dur ikke mere, og den fjerde fik jeg i december sidste år. Leveren fik jeg transplanteret sammen med nyre nr. 3 i 1994).


2. Lige nu skriver jeg bachelor projekt med udgangspunkt i "O's Historie" af Pauline Réage.


3. Når jeg keder mig, lægger jeg tarotkort.


4. Jeg har ikke en spiseforstyrrelse, men har et yderst mærkeligt forhold til mad. Da jeg var lille, ville jeg ikke spise andet end pandekager og romkugler, hvilket resulterede i mange frustrationer fra mine forældres side.


5. I min familie har vi haft lidt sjove måder, at skræmme børn på. F.x må man ikke gå i bad om tirsdagen, ellers bliver man aldrig rask. Man må ikke gå på toilettet med mad i munden, ellers vil gud forvandle en til en bjørn. Pengene skal helst overnatte på kontoen til dagen efter de er blevet overfør, ellers bliver de brugt meget hurtigt. Man må ikke klippe negle om aftenen - fordi... tja det må man bare ikke.


6. Grundet min ikke-danske baggrund har jeg lidt sjove måder at sige ting på. F.x har jeg fler gange sagt "Han var anal-fabet" I stedet for "han var an-alfabet". Desuden har jeg boet det meste af mit liv på Fredes'berg.


7. Jeg elsker tøj, og vil til enhver tid foretrække en shoppetur, frem for mad.


8. Jeg tænder frygteligt meget på, og har altid mest været interesseret i meget ældre mænd, og helst, hvis de har briller og er iført jakkesæt.


9. Jeg var 18, da jeg mistede min mødom - og det skete med en finger.


10. Jeg kan idag (tre måneder efter min Berlintur med Cic) hele teksten på "Verlieben, verloren, vergessen, verzeihn" af Wolfgang Petry og "Verdammt, ich lieb dich" af Matthias Rein.


Det må vel være det....

Jeg sender den videre til Sommerherren, egentlig fordi jeg er interesseret i at høre mere om mennesket bag bloggen

4 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Hmmm... nu har jeg været ovre og kigge lidt hos Sommerherren - er du helt sikker på han bliver glad for at få en Awesome Girl-award?

Hilsner fra Fredes'berg :)

Erna sagde ...

Jeg skrev en pæn mail i håb om, at han vil tage det op :)

Selv sådanne mænd har jo en menneskelig og blød side hehe...

Leoparddrengen sagde ...

Ved ikke - synes bare du skal iføre dig din lænke, og se at få støvsuget. Jeg er sikker på der trænger i hjørnerne - ja, lige derovre. Buk dig lidt ned, så kan du se det...

Erna sagde ...

Jeg tror ikke, at man kan støvsuge mere end jeg gør... Så skulle jeg sove med den (altså støvsugeren) i hånden... ;)

Derudover foretrækker jeg min frihed, når jeg gør rent.. Jeg kan blive lettere voldelig ;)