5.6.09

Enten er det hostebrusetabletterne, ellers er det bare en llama :)

Nu jeg er ved at forvandle mig til en mand må jeg jo brokke mig og whine, når jeg er syg - hurra for mig.
1. tegn på at jeg er ved at blive en mand: Lola søger på lystfiskeri og ender på fiskogfang.dk, hvor hun begynder at kigge på spolehjul og tænker - "hmm mon man egentlig ikke bare skal investere i et ordentligt hjul - det skal jo være ordentligt, hvis jeg skal kunne fiske, uden at få ondt i hånden på grund af tyngden." Spolehjul er fint nok - men da jeg så mig selv trykke ind på "tøj og tasker"-linket tænkte jeg - "så er vi godt på vej... mandhood here I come..."

Hvor kom jeg fra - ah jaa, brok... Ja jeg vil brokke mig, for jeg skal jo være en gammel mand, og hvis jeg skal være en gammel mand, så må jeg heller øve mig. 
Jeg har hostet uendeligt meget siden søndag (det er hårdt og slider på halsen (Bj's bliver også svære at udføre) og værst af alt jeg kan ikke ryge.. Jo jeg kan ryge, men så ligger jeg og raller på gulvet de næste 20 min - ikke videre charmerende - (eller.... mænd hoster også ubehersket..hmmm. Kan se, at det hele er ved at gå op i en højere enhed..)
Derfor overgav jeg mig til T's vilje og gik med til noget hostesaft. Han kom med en ny løsning - brusetabletter mod hoste med blåbærsmag - hmm jeg var skeptisk. De eneste brusetabletter jeg sværger til er Treo og intet andet. Jeg tøvede men han tvang mig, og da jeg smed tabletten ned i glasset blev jeg tryllebundet. Det dufter jo fantastisk og smager af saftevand. Jeg må kun få 3 om dagen. Jeg er vist på min 2 nu :) og reagerer vist lidt sjovt på dem - ups... 

------------
Jeg hoppede over for at tjekke, hvad Allan Schmidt  havde skrevet for nyligt, og så faldt jeg over en llama... Jeg smiler stadig... 
Llama, llama, duck... Here's a llma theres a llama --- jeg skal bare lære den tekst udenad! 
                           
  

Er det mon hostebrusetabletterne med blåbærsmag, der taler eller moi? Eller er det moi, der taler igennem hostebrusetabletterne eller er det faktisk omvendt? - hmm... hvilket pludseligt får mig til at tænke på "Fear and Loathing in Las Vegas?"

                         

Associationer blandet op med lettere berusende medicin... ahhh - That is juuuust life :) 

10 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Lyder da ellers som noget af et smart date-rape drug din T har fundet der... når han kommer lystigt, med bukserne ned om anklerne og et forventingsfuldt blik, og du siger "Ikke i aften, skat - jeg har ondt i halsen"; så har han simpelthen det perfekte drug, der både gør din hals modtagelig, og din hjerne euforiseret...

Hvad hedder det stads? Det må jeg næsten prøve engang. Og ihvertfald have liggende!

Erna sagde ...

Ha ha ha... Det hedder Mycolysin - skovbær 200 mg.

Prøv at tage et par i løbet af dagen, og afslut den dag så med noget champagne, så er der fandme tale date-rape drug :)

:)

Leoparddrengen sagde ...

Jeg tror så næsten jeg prøver at gå ned på Istedgade og hører om jeg kan bytte mine gamle 'noler for nogle 'siner (med skovbær)! ;)

Erna sagde ...

og det er? :D

Leoparddrengen sagde ...

Øh.. 'noler er Rohypnol (sovepille, og den klassiske til date-rapes).

'siner er så Mycolysin, gætter jeg på.

Du må da lære the jive, bitch! ;)

Erna sagde ...

Argh.. jeg burde skamme mig....

Men jeg er også lidt fuld...

Leoparddrengen sagde ...

Og på 'siner. Og har sikkert munden fuld ;)

Erna sagde ...

Ja jaa... I've been such a baaad girl today.. blander 'siner og champagne og vodka og cider... SÅDAN!

Og munden er fuld.. af chokolade :)

Leoparddrengen sagde ...

Hmmm... kommer din nøddeknækker/dine sko så ikke i fare?

Erna sagde ...

Den risiko er jeg villig til at tage... det her er lidt for sjovt :)