27.6.09

Double Jeopardy

Den sender de på tv2 lige nu. Filmen fra 1999 med Tommy Lee Jones, Ashley Judd og Benjamin Weir. Hvor Judd bliver dømt for mordet på sin mand, som hun slet ikke har begået, for han lever stadig, under et falsk navn.

Jeg har set den før, men kan simpelthen ikke huske, hvad den ender med, og er ret spændt på at se, hvad der sker. 
Det der undrer mig er, hvad får et menneske til at frame sin kone? Alt virker idylisk og så en dag... vågner man med blod på hænderne og anklaget for mord...


6 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Det er da vist en af de film de sender hele tiden? Og som jeg hver gang ser med ca et kvart øje. Og som jeg heller ikke lige er helt sikker på slutningen med. Men det er noget med at T.L.J bliver skudt, men ikke nok, og så slås de.

Og så noget med en genforening med en søn. Og så rulletekster.

Erna sagde ...

Ja det lyder meget rigtigt, men jeg synes bare, at de i reklamen talte om en lejemorder, og at hun først skulle dø, for at det kunne lade sig gøre at slå ex'en ihjel....

Den er lettere forvirrende og slutter måske med et antiklimaks - nok derfor jeg de mange gange før valgte ikke at se ham ;)

Anonym sagde ...

Hvad det skyldes?
Overordnet; begær efter det overfladisk.
Og så frygten ved at skulle finde sig selv med alt hvad dette måtte føre til.
Eller...??

/

Erna sagde ...

Men i netop den film er der ikke begær efter noget . Han har det hele - og manipulerer den kvinder, der elsker ham...


Jeg ved det ikke...Nok begær efter noget mere. Hvis man har det hele, bliver man vel nødt til at gå til ekstremerne for at tilfredsstille sig selv.. Dunno.

Anonym sagde ...

Mener, at har man "det hele" og har måler sine værdier og status efter det, så vil der altid være mere grønt på den anden side af åen. So as speak.

Men man glemmer karma, gør man. Dén er altid med i rygsækken.

/

Erna sagde ...

Amen to that!