14.5.09

Kinder overraskelse aka kinderskuffelseHmm.. Købte en pakke kinderæg idag, for lige at tjekke, om den der reklame holder, og egentlig fordi jeg bare elsker chokoladen og bliver altid glad af legetøjet man får. 

Jeg synes ikke jeg kunne høre noget symfoniorkester, mens jeg åbnede ægget - kun et halvdårligt dansk indlæg til MGP - han sang jo 85% falsk. 
Det føles desuden også både tyndere og mindre end sidst jeg købte et. Jeg var nødt til at bide det over på det forkerte led, for at åbne det og komme ned til den gule beholder, hvilket iøvrigt er lavet om, så det er nemt at åbne. Jeg sidder og har allerede spist chokoladen - godt de stadig smider 3 æg i hver pakke.
Og....suk...Jeg kom jo ned til legetøjet uden nogen problemer.... bare tryk  - et voila... :( ikke nogen plastikdims i munden jeg kunne nive mig på eller ødelægge mine tænder på. Bare tryk - et voila... og så er legetøjet allerede halvt samlet :/
Det kalder det stadig for kinderoverraskelse... jeg  tror, jeg vil skrive ind til dem, og give dem et forslag til navneændring til - Kinderskuffelse!3 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Sang falsk? Blasfemi...

Nu kom de jo videre som det eneste ikke Balkan-land eller ex-sovjet republik. Imponerende nok.

Okay, Norge gik også videre - og det var vel egentlig endnu mere imponerende, i og med drengen kunne spille violin, selvom buen tydeligvis var gået i stykker.

Tror i øvrigt aldrig jeg har spist Kinder-æg.

Erna sagde ...

Jeg synes faktisk, at det er den dårligste omgang MGP jeg nogen sinde har hørt. Skylder skylden på teknikken !!

Jeg blev lige ringet op, og så faktisk ikke, hvem der kom med.
Det der er dårligt, ved at det er almindelige mennesker, der stemmer, er at man stemmer på sine naboer. Jeg stemmer altid på Bosnien - ligegyldigt hvor dårlig sangen er.

Kinder-æg er bare det bedste... Man plejede at få tre-i-en - En overraskelse, chokolade og et legetøj...

For at gøre det hele enndu mere nederen, så kan jeg ikke samle mit legetøj. Jeg er ret sikker på, at de har sat en dims på den forkerte side.

Must be made i Russia ;)

Leoparddrengen sagde ...

Ikke engang så meget naboer idag, som ex-pats (også vist ved dit eget eksempel).

Det gælder jo grundlæggende om at have så stort et mindretal i et land som muligt. Og der er det jo klart at det ofte gælder at nabolande har store mindretal hos hinanden. Men se for eksempel på stemmer til tyrkiet, de får pænt fra det meste af europa, og næsten altid max fra Tyskland.

Man kan lære meget om demografi ved at se på stemmeafgivning i MGP - men ikke meget om musik ;)

Synes bortset fra det også det har været ret tyndt show indtil videre.