17.1.11

Elge mig her og elge mig der

Som alle andre vigtige begivenhed i mit liv, skete denne også ved et tilfælde. Pludselig en dag kastede jeg min kærlighed på elge.


En lavine rullede, som laviner nu engang gør, og jeg gentog mine ord igen, for ikke alt for lang tid siden. Lavinen rullede endnu en gang, som laviner nu engang gør, og i dag er jeg her, hvor jeg er, og hvor jeg elsker elge. 

Dette passer mig egentlig udmærket, for elge er dyr, der længe er blevet overset og undervurderet i deres nuttethed; ligesom James Spaders skuespillerskills og sexappeal. Hvilket er lidt synd, for ingen burde føle sig overset, og især ikke elge og James Spader. For elge er søde og dejlige, og James Spader tænder mig, især i rollen som Mr. Grey eller Allen Shore!...(dåner lige, ing!)

---
Tilbage til sporet.

Fordi jeg er heldig og forkælet, blev mit ønske opfylde. Jeg fik en elg og en til, og endnu en lavine rullede og nu har jeg fået mig samlet noget af en samling elge. Desværre ingen James Spader, men elge går også an. 

Jeg har pr. dags dato følgende elge i min samling:


Erling McElg transvestit og homoseksuel laps- 
Han kom til som den første i en fin lille lyserød pakke med en fin rød sløjfe. I dag bor han i en vase. Han er lidt forvirret, for han kan ikke forstå hvor han er, og især, hvorfor, der er en lille dug under hans fødder. For hr. McElg ved jo, som den laps han er, at en dug burde være på et bord. Men det er en anden fortælling. 


Julius Rudolfsen - Kom tilfældigt forbi en dag. Rygterne siger, at han kommer fra provinsen. Men rygter kan man ikke altid stole på, så den lader vi da bare stå lidt.


Ernst McErlig - Fik sit navn en omtåget januaraften, for han smilede så ærligt. Der findes ingen optegnelser på hr. McErlings sexuelle præferencer. Men han kom til mig, så mon ikke han er med på lidt af hvert.

----------------------
Den sidste elg i samlingen kom så sent som igår. En lille bitte nutteelg bankede på min dør og spurgte om den ikke måtte komme ind for at varme sig lidt i mit skød. Og naturligvis måtte den da det. 
Men denne nutteelg har sat mig i en lille krise. Jeg mangler nemlig et navn.
Derfor - hvad skal denne elg hedde? 

Hjælp mig, og gør en pige og en elg lykkelige kom med et bud. 


*Da dette er skrevet kl. 6 om morgenen, efter en hel nat med rettelse af BA fratager (hedder det det?? Nej vel) jeg mig al ansvar for særhed, stavefejl og andre ting, der begynder med bogstavet S eller lignende.

6 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Det er sgu da Fridolin-Siegmund Frigast. Ham kender jeg godt!

Jeg stødte på ham på en havneknejpe i Marstal, hvor han prøvede at score hos det kvindelige klientel. Han endte med at blive smidt ud, efter at være røget i klammeri med bartenderen som blev ved med at ville se hans id.

Forespurgt hvordan han kunne se så ung ud, svarede han "Det er fordi jeg elges med ynde."

Erna sagde ...

Fridolin-Sigmund siger du?
Hmm.. den ser lidt for uskyldig og nuttet ud til at opføre sig sådan som du beskriver det.

Men, du er jo Leoparden, så jeg må vel tage dit ord for gode varer.

Og det passer endda med, at han ville varme sig i mit skød.

Wayne sagde ...

Det ligner mere en Kristoffer

Erna sagde ...

Matiee - Men har den ikke også et efternavn? Du kan ikke kalde en elg kun et fornavn...

Leoparddrengen sagde ...

Jeg er altså lige nødt til at anbefale Den Kæmpestore Bjørn til dig. Ikke mindst på baggrund af dette indlæg! :)

Dex Mark sagde ...

I wish that instead of animals, to give us a nice smile, that people around the world, to have the chance to gave this instea, wars, and other things.