19.3.09

Et rødt tørklæde i min baglomme aka The Hanky Code


Jeg syntes lige jeg ville pjække fra en utrolig kedeligt, tre timer lang videnskabsteori forlæsning om nykritik.

Jeg trænger til solen, og sjovt nok, den skinner idag. Perfekt udnskyldning for en øl foran KUA med tøserne og bøsserne.


På vejen derned, havde jeg et højrødt tørklæde om halsen, men det machede absolut ikke mine dejlige nye "Rich Maroon-farvede" solbriller. Jeg vidste ikke, hvor jeg skulle gøre af det, og derfor sætte jeg det i min baglomme.

Mens jeg går gennem gangen på KUA, ser jeg mit spejlbillede i vinduet, og pludselig er jeg ført tilbage til en af de første tegneserier jeg har læst, her er da naturligvis tale om Ralf König, jeg kan simpelthen ikke huske, hvilken en af dem det var, men enten "Pretty Baby" eller så "Den følsomme mand".

Jeg slugte jo en god håndfuld, på kort tid dengang. Men jeg kan meget tydeligt huske en scene.

Axel er på bøssebar, og har et gult tørklæde i lommen. Han får kontakt til en fyr, og bliver ført ud på toilettet, derefter er fyren ved at pisse på ham.

Næste scene er han stiktosset på sine venner, der lokker ham i den fælde, men den eneste trøst han får er - "I det mindste var det ikke rødt".

Den gang jeg læste tegneserien var jeg en pæn og uskyldig pige, jeg jeg anede ikke, hvad et rødt og et gult tørklæde betød. Idag ved jeg det.

Og det er stadig ligeså sjovt. - (Jeg har kigget alle mine Ralf König tegneserier igennem, men jeg kan simpelthen ikke finde sekvensen)Lidt info om "The Gay Hanky Code"

Dengang for mange år siden - ca før jeg var født. Brugte bøsserne forskellige tørklæder, for at vise, hvad de var til, altså seksuelt.

Det handlede i bund og grund, om at vælge sit tørklæde med stor omhu, og med endnu større akkuratesse skulle det placeres.

Alt andet kunne have katastrofale følger i form af eventuelle uønskede seksuelle nederlag.


Jeg fik link til hjemmesiden "The Flagging Code" og jeg kan et eller andet sted se, hvorfor tørklæderne blev droppet stille og roligt. Der er alle regnbuens farver og lidt mere til. Og de forskellige placeringer signalere endda de forskellige lyster. (oftest om man er aktiv eller passiv/top eller bund).

Desuden må det have været vildt fjollet og upraktisk, hvis man var til det meste, men ikke det hele. Så kunne man jo rende rundt med 20-25 forskellige tørklæder på sig.


Det er en skøn skøn, verden vi lever i.

2 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Nå, nu forstår jeg tilråbene med faggots til dommerne i amerikansk fodbold, som jo konstant kaster om sig med tørklæder! :)

Erna sagde ...

Ja Leoparddrengen, hver dag kan man indse nye ting ;)