17.11.10

Udstoppede Dyr

Min dejlige mus læser på næstsidste semester på ITU, i den forbindelse skal han have lavet et projekt, hvori der indgår en kunstinstallation. Til denne kunstinstallation skal han bruge en del udstoppede dyr, men disse er møgdyre, (høhø - got it? "møgdyr(e)"). 


Anyways... Fordi han skal bruge en håndfuld af disse eksemplarer, skriver jeg en lille annonce her på min blog i håb om, at nogen af jer kære læsere sidder inde med et ekstra udstoppet dyr, som i bare skal af med.


De skal absolut ikke være i pæn stand, da de skal sprættes op, derfor må de også gerne være billige - faktisk jo billigere, des bedre. 


Vi kan både hente dem (i Københavns området) eller i kan sende dem til os (men de formalia, samt betaling kan vi snakke om privat.) 


Skriv på min mail luscious1 (a) gmail.com eller smid mig en kommentar her på bloggen.
Jeg vil elske jer total meget, hvis i finder frem til jeres gamle og støvede udstoppede dyr, for så betyder det, at vi hverken selv skal ud og skyde, samt udstoppe nuttede dyr, eller af med 1500 kr for en indtørret frø.

4 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Surt - har et meget gammel & støvet udstoppet dyr - det måtte i gerne låne, hvis I passede godt på det. Men det skal eddermame ikke sprættes op, det er uhyre sjældent og har en lang og interessant historie.

I må sgudda psse godt på dyrene - også de udstoppede? Det der er da værre end guldfisk!?! :)

Erna sagde ...

Det er jo derfor vi skal bruge dem gamle og billige. :)

Og vi passer på dyrene, men her er der vist en filosofisk tanke, der skal påvises og derfor må dyrene lide.

Uden Relevans sagde ...

udstoppede dyr er ret kostbare. Ja jeg skrev ikke dyre :)

Erna sagde ...

Ja det fandt jeg ud af :)

Jeg havde gået ud fra at de var kostbare, men det ville T ikke lytte til, da jeg advarede.

Han troede først på mig da jeg viste ham dyreauktionerne :)