29.9.10

Christ, Helvede og Damn it også!

Min lille Mac er død. Eller mac'er lever stadig, ihvertfald lidt endnu, men strømforsyningen har fået vist et spark for meget, og gider ikke mere.

Det har resulteret i et par ting:
1. Lige nu, hvor jeg er fyldt med sjove bemærkninger, lange fotællinger om romantik og filosofiske tanker, har jeg ikke mulighed for at skrive og dele det med jer. "Men du blogger jo nu", ville nogen fristes til at sige. Og ja det gør jeg, takket være min lille iPhøn, men at blogge herfra hverdag... Arghh..,hvad tror du selv?
2. Jeg mangler en ny computer.

Nu er jeg en udpræget Mac-pige. Jeg ville ønske jeg ikke var, men det er jeg.
Jeg ville ønske at jeg idag kunne gå ned i Fona og smide 3000 kr på bordet og sige "dæn dær, tak". Men det kan jeg ikke. Ikke fordi jeg et snobbet, jo lidt, men fordi jeg er så goddamn stereotyp og lagde mig under den der ramse - Once you go mac, you never go back, sådan ca. tre dage efter jeg lagde mine små fedtede fingre på den. Og nej jeg er ikke stolt af det, men vi har alle laster, og jeg har som regel dyre laster.

Nå nok brok, det jeg egentlig ville frem til er - hvis du kender nogen, der kender nogen, der er mega rig, til at stole på og gerne vil af med en Mac til ikke alt for mange penge (den nye hvide, der) så send dem lige min vej, eller til denne adresse luscious1(at)gmail.com

Jeg vil elske dig rigtig meget for det.

2 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Hvis det virkelig er strømforsyningen skulle det vel være til at få en ny?

(Tror ikke min mor vil af med sin Mac, beklager.)

Signe sagde ...

Åhh, kan sagtens forstå dig! Også selv om jeg kun har været mac-ejer i godt 1 uge...
Var en temmelig ambivalent følelse, da min gamle pc døde - ved stadig ikke om harddiskens indhold kan reddes. Men det gav mig den afgørende undskyldning til endelig at skifte religion!

Men for at vende tilbage til dig, er der så ikke noget med at Fona har rentefri afbetaling over 12 måneder? Så er det max. 650,-/mdr. for den hvide, og noget mere overskueligt :)