28.4.09

At være kvinde

Idag skulle jeg liiige cykle forbi Frederiksberg, da jeg skulle have en ny mascara. Og når jeg nu var så tæt på Frederiksberg Center, tænkte jeg, at jeg liiige kunne smutte en tur igennem centret, bare liiige for at tjekke, om der var noget spændende. 

Jeg har en svaghed for tasker (næsten ligeså stor, som over for sko og parfumer og bijouteri). Ligegyldigt farve, stof, kvalitet eller mærke. Bare det er en taske, så er jeg solgt. Alt fra loppekøb til halvdyre designertasker. Jeg forelsker mig, og skal eje det. 

Idag gik jeg forbi en af de billige butikker og så en skindtaske.  Straks tænker jeg "Jamen jeg må jo have den. Den er også god som skoletaske, og jeg mangler jo også en" - alt det tænker jeg imens min 5 uger gamle skoletaske står mellem benene på mig.
Jeg går op til kassen og køber den. "Hurra" tænker jeg, og føler mig beruset af lykke. 

Nu er jeg kommet hjem og har indset, at jeg har overgået mig selv i shop. Jeg har ikke mere plads. Jeg kigger efter plads på skabene, men det er umuligt. Der er skotøjæsker og tasker over det hele. 

Det er bare hårdt at være kvinde til tider - derfor: Lejlighed med walk-in closet ønskes. Tak - Anyone? No? ... Hmm....

2 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Forstår ikke - kan du ikke bare købe nogle store tasker, og komme nogle af alle tingene i?

Erna sagde ...

Det kan jeg da ikke. Så skal jeg rode efter ting, hvergang jeg skal have fat i dem. Og jeg vil helst have mine sko i kasser, så de ikke går i stykker, eller bliver udsat for sol.

Og det skulle være et par stoooore tasker, hvis der skulle være plads til det hele :)