19.3.08

Jeg vil prøve på ny igen.Grunden til at jeg atter har taget dette medie i brug, er at jeg er ved at brænde inde med en masse meninger og tanker, som jeg ikke altid lige har mulighed for at lufte i alle forsamlinger.
Det her er et godt sted at få sin galde ud, uden at skulle tage helt hensyn til en masse mennesker. Og dog, det bliver jo formidlet ud til en masse, men så må i jo bare tage det i stiv arm.


Jeg har altid være en pige af mange meninger, men det er første gang nu, at jeg kan mærke at, jeg bliver skør hvis jeg ikke får dem ud.

Jeg har de sidste 24 timer raset og tænkt meget over, hvad det er der sker i vores verden.
I går stod jeg op, og jeg nærmest spyttede morgenkaffen ud over min hvide dug, fordi jeg var ved at kløjes i den. Jeg så nyhederne og hørte, at i morges var der et fly der ikke fik lov til at lette. Jeg tænkte,"jamen dog, hvad kunne der være sket?" .. så lyttede jeg videre, og det er der jeg var ved at kløjes.
"Det er vel forståeligt at man alarmerer, når der er mørke mænd, der opfører sig mistænkeligt." Undskyld mig og mit meget grimme sprog.. Men WTF sker der i den udtalelse, og hvad sker der for TV2 der viser det?
Mørke mænd? Og nej han mente det ikke i Villy Søvndalsk term (mørkemænd som i lyseslukkere). Nej ham her mente det som i mennesker der ser "mørke" ud.
Jeg fik desværre ikke fat i navnet, da jeg skulle passe på ikke at bliv kvalt, kaste en sukkerknald efter fjernsynes, høre Troels brokke sig over, at jeg ødelægger dioderne i skærmen, og hente Vanish til min dug, i et og samme øjeblik.

Jeg var ved at eksplodere hele dagen igår. Hvad er det der sker for mennesker?
Jeg håber sådan, at de tre iraker sagsøger dem alle. Det er vel kun fair.

Envidere endte jeg i en kæmpe diskussion med en ven, der desværre ikke helt har samme menneskelige meninger som jeg.
Jeg mistænker ham lidt for at han synes, at det er ok at USA gik ind i Afghanistan og Irak.
"for de skal jo have et spark i røven. De bliver jo nødt til at revolutionære. Og hvis de ikke selv gøre det, så må vi jo hjælpe dem lidt til".
Men hvorfor kan mennesker i dagens vestlige verden ikke forstå, at tvang kun vil afføde mere had og mere distance. Tvang har aldrig, aldrig, aldrig ført til noget godt.
Når man tvinger mennesker til forandring, så vil de kun gøre mere modstand, og bevæge sig i den modsatte retning af det man tvinger dem til. I det her tilfælde en mere ekstrem form for Islam.

Jeg ved ikke hvad man kam gøre. Jeg har desværre ikke nogen løsning på det hele. Hvis jeg havde, så ville jeg jo være Baronessen af Verdenen. Men det er jeg ikke, derfor nøjes jeg med min titel som "Prinsessen".

Ingen kommentarer: