tag:blogger.com,1999:blog-3033781277242761545.post4419495516761349345..comments2023-05-13T11:37:57.391+02:00Comments on En dukkes fortælling: Min egen hjemmelavede jordbærmarmeladeErnahttp://www.blogger.com/profile/14503262131599177282noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3033781277242761545.post-53214561862167555742009-05-21T23:37:24.757+02:002009-05-21T23:37:24.757+02:00Det skal man også. :)
Men som du siger, hvis man s...Det skal man også. :)<br />Men som du siger, hvis man spiser det inden for kort tid behøver man ikke. <br />Man kan også konservere, ved at varme glassene i ovnene i en time og så komme syltetøjet i. - Så slipper man konserveringsmiddel. :)Ernahttps://www.blogger.com/profile/14503262131599177282noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3033781277242761545.post-23139615447122580772009-05-21T23:10:47.922+02:002009-05-21T23:10:47.922+02:00Er der ikke noget med, at det er en god idé at sky...Er der ikke noget med, at det er en god idé at skylle glasset med atamon inden påfyldning, for at undgå at der går mug i syltetøjet? Det er selvfølgelig ikke noget problem, hvis man regner med at spise det hele inden for et par dage, men ellers?Leoparddrengenhttps://www.blogger.com/profile/16330207261721333663noreply@blogger.com